Kan Gruplarının Cinsel Yaşama Etkisi

Cinsel yaşam üzerinde pek çok şeyin etkisi bulunmaktadır. Psikolojik haliniz, o gün yorgun olup olmadığınız, kullanılan kokular, kıyafetler, hatta gülüş, mimikler ve duruş bile cinsel yaşam üzerinde büyük bir etki yaratmaktadır. Tüm bu etkilerden oldukça farklı ve biyolojik bir etmen olan kan grupları da cinsel yaşamda sergilenen davranışlar üzerinde büyük bir öneme sahiptir. Davranışlarınızı, hareketlerinizi ve istediklerinizi etkileyen kan grubunuz cinsel yaşam üzerindeki karakterinizi de etkilemektedir.

İşte kan grupları ve cinsel yaşama etkileri:

  • 0 Kan Grubu: Vazgeçilmezleri olan seks için arzu, tutku ve şehvet dolu olan 0 grubu kadınlar erkekleri etkileyecek elbiseler giymekten hoşlanmaktadır. Baştan çıkarmayı seven bu kadınlarla bir kez beraber olsanız dahi mutlaka devamını isteyebilir, vazgeçemeyebilirsiniz. Bu gruptaki erkekler ise aşık olduğunda birlikte olduğu kadınları çok kıskanmakta, onu asla başka bir erkekle düşünmek istememektedir. Dışarıda öpüşmek gibi hareketleri tasvip etmeyen bu erkekler yatakta oldukça hareketli, hırslı ve arzuludur.
  • AB Kan Grubu: Pratik bir kişiliğe sahip olan AB kan grubundaki kadınlar seks için çok fazla uğraşmayı istememektedir. İş hayatları cinsel yaşamdan daha önce gelen bu kadınlar seksin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini ve bir an önce bitmesini istemektedir. AB grubu kadınlar para ve çalışmayı vazgeçilmez olarak görmektedir. Bu grupta yer alan erkekler ise seks esnasında sözlerinin dinlenmesini istemekte ve isteklerinin mutlaka yapılmasını istemektedir. Ancak sert bir mizaca değiş hoşgörülü ve kararlı bir yapıya sahiptir. İstediklerini yapmanız durumunda size aşık kalacaktır.
  • A Kan Grubu: Seksi iç çamaşırlarına düşkün olan A kan grubu kadınları para harcamayı çok sevmektedir. Değişiklikten çok hoşlanan bu kan grubundaki kadınlar farklı fantezileri denemekten çekinmemektedir. Fantezileri en uçlarda yaşamaktan hoşlanmaktadır. Bu kan grubuna sahip erkekler ise düzenli yaşamayı sevmekte, iyi bir konuşmacı olma özelliği taşımaktadır. Birlikte olacağı kadınları seçerken oldukça titiz davranan A kan grubu erkekleri bu özelliklerini cinsel yaşamlarına da yansıtmaktadır.
  • B Kan Grubu: Para söz konusu olduğunda ya çok cimri ya çok eli açık olan B kan grubu kadınları oldukça istekli ve arzuludur. Sekse hayır diyemeyen B kan grubu kadınların arzuları mekan ve zaman engeli tanımamaktadır. Bu kan grubuna sahip erkekler ise özgürlüklerinin sınırlanmasından nefret etmekte ve kadınlara karşı sonsuz bir saygı duymaktadır. B grubu erkekleri neşeli kadınlara sahip olmayı istemekte ve seks esnasında oldukça cömert ve saygılı davranmaktadır.


İç Giyim

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın