En Romantik Erkek Hangi Burçtan Çıkıyor ?

Romantizm bir ilişkiyi canlı tutan en önemli şeylerden biridir. Bayanların genel çoğunluğu romantik olduğu halde romantik erkeğe rastlamak neredeyse samanlıkta iğne aramak kadar zor artık. Mum ışığında yemek yemekten hoşlanan, sevgilisinin kapısını açan, dışarıda kar yağarken  şöminenin başında kız arkadaşıyla şarabını yudumlayan erkeklerin sayısı çok da azımsanacak gibi değil. Erkek arkadaşınızın burcu, romantik mi yoksa romantik  değil mi konusunda size ipuçları verecektir.

En Romantik erkek hangi burç olur

KOÇ BURCU ERKEĞİ : Aceleci, sabırsız, deli dolu taraflarıyla pek romantik olduğunu söyleyemeyeceğiz. Sizinle uzun saatler süren romantik bir akşam yemeği yemektense, alel acele McDonald’s da fastfood yemeyi tercih edecektir.


İç Giyim

BOĞA BURCU ERKEĞİ : Romantik burçların arasında sayılabilir. Boğazlarına düşkünlükleri, güzelliğe estetiğe düşkünlükleriyle bilinen boğa burçları için nezih bir restauranttayenen  akşam yemeği, hemen sonrasında yakın temas bir dans tam da boğa burcu erkeklerine göredir.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ : Romantizmin ne olduğunu sadece okudukları kitaplardan bilirler. Siz onunla battaniyenin altında sarmaş dolaş bir şekilde film izleme hayalleri kurarken o ya kitaplarına gömülmüştür ya da bilgisayarında dünyada ki sonpolitik  gelişmeleritakip ediyordur.

Romantik burçlar

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ : İşteeeee romantizm denilince akılla gelen yegane erkekler yengeç burçlarından çıkar desek abartmış olmayız. Son derece duygusal yapılarıyla, sizinle soğuk kış gecelerinde sarmaş dolaş film de izler, size çiçeklerde alır, hediyelere de boğar, özel günleri de unutmaz ve gereken her türlü romantik organizasyonları da yapar.

ASLAN BURCU ERKEĞİ : Aslan burcu gösterişi sevdiği için sizinle başbaşayken değil de, dışarıdayken başkalarına hava olsun diye size romantik komplimanlar yapar. İşyerinize çiçek de yollar, arabanızın kapısını da açar, kalabalıklarda evlenme de teklifi eder. Sadece bunu yapma nedeni romantikliğinden değil “ vay be adama bak” dedirtmek içindir.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ : Zaten genel olarak başak burcu erkekleri bırakın romantizmi, duygusal bile değillerdir. Zeka, iletişim gezegeni Merkür yönetiminde oldukları için duygusal değil analitik zekaları gelişmiştir. Zaten müzmin bekarlar çoğunlukla başak burcu erkekleridir. O nedenler konu romantizm olunca başak burcu erkeklerini pas  geçebilirsiniz.

hangi burcun erkeği daha romantik

TERAZİ BURCU ERKEĞİ : Terazi burcu erkekleri hayatlarında biri olmadan uzun süre yaşayamazlar. Onların kendilerini başka biriyle bütünleştikleri zaman, paylaşımda oldukları zaman iyi his ederler.  Karşı cinse nasıl yaklaşılacağını, nasıl komplimanlar yapılacağını, kalplerine girmek için nerelerden gidileceğini gayet iyi bilirler. Ve bunlarıda yönetici gezegenleri Venüs den dolayı son derece zarif ve kibar biçimde yaparlar. Romantizmden de anlar ve aşk oyunlarının da başrol oyuncularıdırlar.

AKREP BURCU ERKEĞİ : Tutkulu akrep burcu romantik olmaz mı? Seviyorsa sonuna kadar romantiktir. Sevdiği kadın için akla hayale gelmeyecek şeyler yapacaktır. Gizemli akrep burcunun kalbine girmeyi başardıysanız eğer bilindik romantizm hikayelerinden çok daha fazlasına, sıra dışı şeylere hazır olmalısınız.

YAY BURCU ERKEĞİ : Çocuk ruhlu, yerinde duramayan yay burcu erkekleri aslında romantiktir fakat bunu her dakika dile getirmesini , her gün yakamoza bakıp size aşk sözcükleri fısıldamasını, kalpli ayıcıklı oyuncaklar almasını beklemeyin. Yeri zamanını iyi bilirler, özel zamanları asla unutmaz ve sizi memnun edecek şeyleri mutlaka yaparlar.

en romantik burç erkeği

OĞLAK BURCU ERKEĞİ : Oğlak burcu ve romantizm ilk kez bu cümlede yan yana gelmiştir  herhalde. İşkolik ve mantık burcu olan oğlak erkeleri için romantizm bir yana sevgilisine “seni seviyorum, seni özledim” diyorsa bile dünyanın sonu geliyor demektir. Oğlak erkeğinden sakın duygusal  hareketler, romantik sözler, jestler beklemeyin. Olmaz ya hani oldu  ki romantik bir yemeğe çıktınız,  gece boyu işyerindeki hikayelerini dinlemeye hazır olmasınız.

KOVA BURCU ERKEĞİ :  Kova burcu erkekleri, için romantik diyebiliriz. Ani sürpriz olayların gezegeni Uranüsün yönetiminde oldukları için kova erkeleri doğum günlerinizde, sevgililer gününde, evlilik yıldönümlerinizde sizlere beklenmedik romantik sürprizler mutlaka yapacaktır. Hava grubu oldukları için aynı romantizmi sözel olarak da dile getirecekleridir.

BALIK BURCU ERKEĞİ : Romantizm balık burcu erkeklerinin öbür adıdır adeta. Deniz kenarında mum ışığı eşliğinde yenen romantik bir yemeği pahalı bir hediyeyle taçlandıracak olan yegane erkek balık burcu erkeleridir.  Her zaman için size duygusal sözcüklere boğar, gelecek hayallerinden bahseder ve romantizmi en üst düzeyde yaşatır.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın