Yaz Döneminin Trend Renkleri

Moda trendlerini ve koleksiyoncuları etkileyen renkler her sene olduğu gibi bu yaz döneminde de yine farklı renklerle karşımıza çıkıyor.

Hemen her dönem değişen trend renkler 2015 yılında da yine değişmiş ve trendler, moda, bu renkler üzerinden dönmeye başlamıştır.

Tüm koleksiyon hazırlayanlar, moda ikonları, modayı takip eden hemen herkes bu trend renkler sayesinde hem modayı takip etmiş oluyorlar hem de trend renkleri kullanarak çevrelerinde daha popüler olarak yıldızlarını parlatıyorlar.


İç Giyim

2015 yılı yaz dönemi trend renkleri

2015 yılı yaz dönemi trend renkleri

Bazı renkler vardır ki her dönem moda her dönem trend olmuştur. Lila rengi de bu tür renklerdendir. Her dönem altın çağını yaşayan lila rengi ile birçok moda kreasyonu tamamlanmaktadır. Çok uzun süredir modanın renklerine hakim olan lila rengi ile tek parça mini ya da diz altı elbiseler, abiyeler, desenli ya da baskılı pantolonlar ön plana çıkmaktadır.

Püfür püfür yaz serinliğinde tiril tiril kıyafetler kahverengi, turuncu ve kırmızı renklerle kıyafetler daha bir havalı ve cıvıl cıvıl olacağa benziyor. Bu senenin deniz modası pas rengi ile plaj ve havuzlarda kendini gösterecek.

2015 yılı yaz renklerinde hakinin koyu ve parlak tonu ön planda. Şişe yeşili olarak da bilinen haki yeşili artık hemen herkesin gardırobunda görmek mümkün olacaktır.

Yaz Döneminin Trend Kombin Renkleri

Pastel sarı ise 2015 yaz modasına direk giriş yaptı. Özellikle iş ortamında pastel sarı renkleri çok fazla göreceğimizin sinyallerini veriyor.

2015 yılının yeni trend renklerinden olan aqua mavi, turkuaza yakın bir renk olup bu senenin moda renkleri arasında yerini çoktan aldı. Ayrıca montlarda ve tek parça mini kıyafetlerde yeni trend artık greyfurt rengi. Bu renk bu sene tüm kıyafetlere damgasını vuracak.

Gece abiyelerinin vazgeçilmez renkleri arasına giren marigold ise bu sene yine gözde renkler arasında şimdiden yerini hızlı bir şekilde aldı.

Moda hiçbir zaman popülerliğini yitirmeyen bir kavram olarak hayatımızın her anında yerini alıyor. Yeni renkler, yeni trendler, moda ikonları, her daim hayatımızın birer parçası olarak hayatımızı değiştirmeye devam ediyor.

pembeoje

Sormak istediklerinizi, Deneyimlerinizi ve Fikirlerinizi Yorum Yaparak Paylaşabilirsiniz...

Bu Konuya Yorum Yapın