bayanlar bır tanıdıgım var 5 yasında oglu ve 7 aylık bır oglu daha var.son hamılelıgınden sonra sut yapıcak besınler harıc (kı su yeterlı oluyormus) sureklı portakal suyu ıctı.sabahları ara oğun oglen ne zaman olursa.ve ınanamazsınız ınanılmaz guzel fızıgı var ve kımse 2 tane cocugu olduguna ınanmıyor..ve cocuklarıda gayet saglıklı..yanı tavsıye ederım en azından bol bol c vıtamını
portakal suyu tabiki faydalıdır,ama greypfrut suyu gerçekten zayıflatıyor. Çünkü 150 gr günlük greypfrut suyu yağların yakmasına sebep oluyor.Yani her gün 150 gr grepfrut suyu içersek,yağlarımızdaha hızlıerimeye başlar
Portakalın faydası derken greyfurtun marifetini öğrendik çok güzel seviyorum formda gezmeyi ve öğrenmeyi teşekkürler kızlar.
Rica ederiz canım. Bu formda üye olmak faydamıza geliyor. O kadar çok yeni şeyleri görüyoruz, oğreniyoruz
Bende lahana suyu yağları eritir diye biliyorum.tabi portakalın kış aylarında ki faydaları tartışılmaz.
Ben diyet yaparken genelde lahana suyu içerim ama kokusundan dolayı işkence gibi gelir lahana suyunu içmek bana bundan sonra greyfurt suyunu denerim artık
Greyfurt havuç ve portakal ben kış mevsiminde bu meyveleri karışık sıkıp içiyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim hanımlar.