Botoksun yan etkileri

Konusu 'Botoks' forumundadır ve inna tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. inna

    inna Yeni Üye www.pembeoje.com

    Botoks yaptıranların genellikle karşılaştıkları yan etkiler nelerdir ? Botoksun herhangi bir zararı varmı ?
     
    Çimen bunu beğendi.
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Botoks , deneyimli bir hekim tarafından yapıldığı zaman yan etkisi yok denecek kadar az olan bir uygulamadır. Kaz ayaklarına yapıldığı zaman nadiren bir kaş daha fazla kalkar. O da kolaylıkla düzeltilebilecek bir sorundur. Botoksun yapıldı yerde kaşıntı veya kızarıklık oluşabilir , bunlar çok geçicidir. Yine aynı şekilde orada bir kılcal damara denk gelirse morluk oluşabilir. Yine hiçbirşey yapmaya gerek kalmadan kendiliğinden düzelir. Daha hızlı iyileşmesi istenirse arnika krem ve soğuk kompres uygulanabilir.
    Botoksun ileri döneme ait herhangi bir zararı gösterilmemiştir. Tam tersine çizgilerin derinleşmesini önler. Daha genç dinamik görünümü korursunuz
     
  3. Ahuela

    Ahuela Yeni Üye www.pembeoje.com

    Benim cildim çok hassas aşırı duyarlı ben botoks tan uzakmı durmalıyım.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Yoo , bu sizin botoks yaptıramıyacağınız anlamına gelmez. Sizde belki biraz daha dikkatli çalışmak gerekir ama hassas cilt işlem yapılmasına engel değildir
     
  5. Ahuela

    Ahuela Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dikkate aldığınız için sorumu teşekkür ediyorum Mehmet bey. Bir sorum daha olacak ben dudak ve yanaklarım için düşünüyorum botoks,u bana bir fiyat belirtmeniz mümkün mü botoks pahalı bir tedavi şeklimidir?
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Dudak için botoks neredeyse tarihe karıştı. Artık o bölgelere dolgu yapıyoruz. Ancak öncelikle dudaktaki sorunu anlamak gerek. Daha dolgun dudak mı istiyoruz ? Dudak üstü sigara içici çizgileri mi var ? Dudak sınırları mı belirsiz ? Yaşınız kaç ? Alacağımız yanıta göre mesela Boca yöntemi de önerilir, dolgu da önerilir veya örümcek ağı da bir seçenek olabilir. 65 yaşında birine farklı birşey öneririm, 25 yaşındakine de farklı olur haliyle. Yanak için ise sanırım botoks ihtimaller arasında dahi olmaz. Fokuslu ultrason olur, örümcek ağı-ip ile yüz asma, dolgu v.s. v.s. çok fazla seçenek var orada. Aslında size uygun seçenek için bana yüzünüzün makyajsız ve bol ışık altında çekilmiş resimlerini gönderirseniz daha net konuşulur. Şu yöntem uygun - onun da rakamı budur diyebilmek gerek. Resimi buradan göndermek istemez iseniz e-mail adresim veya what's up ı kullanabilirsiniz.
     
  7. Ahuela

    Ahuela Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mehmet bey en iyisi ben ilk fırsatta sizi ziyaret etmeliyim yoksa ben botoks mu dolgu mu derken hiç bir şey yaptıramayacağım. İlginize teşekkürler.
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Buyurun gelin beklerim. Randevu için 0312 425 23 41 den ulaşabilirsiniz.
     
  9. Ahuela

    Ahuela Yeni Üye www.pembeoje.com

    En kısa sürede görüşmek dileğiyle Mehmet bey çalışıyorum malum zaman kıymetli.
     
  10. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Tamam buyurun gelin bekliyorum.
     

Sayfayı Paylaş