Aşırı terlemeye koltuk altı botoksu yaptırmalımıyım.

Konusu 'Botoks' forumundadır ve Ayşegül şen tarafından 23 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Ayşegül şen

    Ayşegül şen Yeni Üye www.pembeoje.com

    Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla beni bir telaş aldı koltuk altı terlemelerine botoks çözüm olurmu araştırıyorum ama o kadar çok yorum ve tavsiyeler varki bu konuyla alakalı çok kararsızım.
    Aşırı terleme sosyal ve özel yaşamı olumsuz etkileyerek psikolojik sorunlara ve özgüven eksikliğine neden olabiliyor. Çalışan bir kadınım gün boyu terlememek mümkün değil açık renk kıyafetler kullandığım için kötü bir görüntü ortaya çıkıyor botoks benim derdime bir çare olabilirmi yardımcı olrmusunuz.

     
  2. Nurgül

    Nurgül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Botoksla avuç içi terlemeye son vermek mümkünmü.
     
  3. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Avuç ici terlemesini botoks ile kesmek mümkün. İşlem en fazla 15 dakikalık bir süre alır. Belli belirsiz acısı var. 3 gün sonra terlemeniz azalmaya başlar ve 7-10 gün içerisinde büyük oranda azalır
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Evet koltuk altı terlemeniz için en pratik çözüm yollarından biri botoksdur. Öncelikle terleme testi yapılır. Terleyen alan belirlenir. Sonra da botoks uygulaması yapılır. Son derece ince bir iğne ucu kullanıldığı için acısı yok denecek kadar azdır. 3 gün içerisinde terlemeniz azalmaya başlar ve ortalama 10 gün içerisinde ise büyük oranda azalmış olur.
     
  5. Eliz

    Eliz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Botoksla avuç içi ve koltuk altı terlemelerine son verile bildiğini belirtmişsiniz Mehmet bey ben de ter konusunda sıkıntı yaşıyorum vücud yapımla alakalı sanırım çok terleyen bir bayanım avuç içi koltuk altı yaptırmak istiyorum pahalı bir yöntemmi belli bir süre sonra etkisi geçermi.
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Operasyonlara göre çok çok daha ekonomik bir yöntemdir. Öncelikle ter testi yapmak gerek ki ne kadar botoks kullanacağımızı belirleyebilelim. Yapacağımız miktara göre de fiyatlandırma yapılır. 3 günde terlemeniz azalır, 7-10 günde de büyük oranda kesilmiş olur terleme. Botoksun etkisi geçince terleme de yavaş yavaş başlar. Genelde yılda bir kez yaz başları yani mart-nisan-mayıs ayları uygulama yapılır.
     
  7. Eliz

    Eliz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Şimdi tam zamanı yani doktor bey botoks uygulaması ne kadar sürede ve kaç seansta tamamlanır.
     
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Koltuk Altı terlemesi için yapılan botoks uygulaması tek seanslık bir işlemdir. 10-15 dakikalık bir işlemdir.
     
  9. Nurgül

    Nurgül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kızlar lütfen sırayı bozmayalım Mehmet bey önce benim derdime dermen olacak lütfen :)
    Avuç içi terlemesine çözüm demiştim 10,15 dk bir işlem demişsiniz tek seans sanırım farklı şehirlerdeyiz doktor bey bir günlüğüne Ankara ya gelsem uygulama için yeterli olurmu acaba.
     
  10. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Tabii ki yeterli. Dediğim gibi uygulama 10-15 dakikalık bir işlem. Gelirsiniz işlem yapılır aynı gün de geri dönersiniz. Gelmeden birkaç gün evvelinden randevu almanız yeterli. Sevgilerimle.
    Randevu için: 0312 425 23 41 - 0544 425 23 41
     

Sayfayı Paylaş