Dolgu ne kadar dayanır? Çıkarılması için ayrı bir operasyon gerektirir mi?

Konusu 'Yüz Dolgusu' forumundadır ve Hilal gürbüz tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Hilal gürbüz

    Hilal gürbüz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dudak dolgusu yaptırmak istiyorum ama kafamda bir çok soru var. Ben bu sorulara cevap bulamıyorum dudak dolgusu ne kadar süre kalıcı olur dudak dolgusu yaptırdığım zaman dudaklarım doğalmı gözükecek yoksa dolgu olduğu çokmu belli olur. dudak dolgusu acı veren zor bir operasyonmu memnun kalmazsam çıkartma şansım varmı veya bir süre 6,7 ay kullandıktan sonra çıkarılması için ayrı bir operasyon gerekirmi.
     
    Last edited: 21 Mart 2015
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Hilal hanım merhabalar. Dudak dolgusunun kalıcılığı seçilen dolguya bağlı olarak değişmek ile beraber 6 ay - 1 yıl arasında kalır. Daha uzun süre kalabilen dolgular da mevcuttur. Ancak kişiyi rahatsız etmemesi açısından genelde dudakta tercih etmeyiz. Dudakların doğal veya yapmacık görünmesi tamamıyla sizin isteğinize vede uygulamayı yapan hekimin deneyimine bağlıdır. Siz doğal bir görünüm istiyorsanız , uygulama yapacak hekim de bu konuda yeterince deneyime sahip ise doğal bir görünüme sahip olursunuz. Dudak dolgusu acısız bir işlemdir. Eğer ki dudak dolgusu için nitelikli bir dolgu seçilmiş ise memnun olmadığınız taktirde o dolguyu eritmek son derece basit bir işlemdir. Ben dudak için hyaluronik asit içeren dolguları tercih ediyorum. Hyaluronik asit ise hyaluronidaz enzimi ile eritilebiliyor. Yeter ki nitelikli bir dolgu olsun ve hekiminiz deneyimli olsun. Yani dolguyu çıkarmak için operasyon yapılmaz. Dolgu yapılan yere hyaluronidaz enjekte edilir.
     
  3. Menekşe

    Menekşe Yeni Üye www.pembeoje.com

    Çok güzel benim dudaklarım çok ince değil ama hep özenmişimdir dolgun dudaklara ben istersem bir kaç aylığına dudak dolgusu yaptıra bilir sonra istediğimde eritme yöntemiyle doğal dudaklarıma dönebilirim bir de acısız olduğunu yazmışsınız umarım pahalı bir işlem değildir.
    Birde sağlık açısından bir sakıncası varmıdır acaba dudak dolgusu yaptırmanın.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Doğru bir dudak dolgusu seçtiğiniz taktirde sağlık açısından hiçbir sakıncası yoktur. Kısa süre giden bir dolgu yaptırabilir , bir süreliğine dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Uzun süre gidecek bir dolgu yaptırsanız dahi istediğiniz zaman hyaluronidaz ile eski haline döndürtebilirsiniz. Acısız birkaç dakikalık bir işlemdir. Seçilen dolgu çeşidine göre de fiyatı değişir. 100-200 tl ye de dolgular mevcut ancak dudağa yapılacak dolgu 600-900 tl fiyat aralığında olmalı en az. Çok ekonomik dolgunun dudağa yapılması taraftarı değilim. Daha sonra başka sorunlar yaşanmaması açısından.
     
  5. Hilal gürbüz

    Hilal gürbüz Yeni Üye www.pembeoje.com

    Teşekkür ediyorum Mehmet bey gerçekten verdiğiniz bilgiler kafamdaki bütün sorulara cevap oldu sanırım ben dudak dolgusu için Ankara ya geleceğim.
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Beklerim buyurun gelin
     
  7. Hilal gürbüz

    Hilal gürbüz Yeni Üye www.pembeoje.com

    En kısa sürede görüşmek dileğiyle her zaman karşımıza sizin gibi tecrübeli ve ilgili doktorlar çıkmıyor Mehmet bey
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Teşekkür ederim. Güzel sözleriniz için.
     
  9. Menekşe

    Menekşe Yeni Üye www.pembeoje.com

    Evet haklısınız yapmışken sağlıklı ve kaliteli olanı yaptırmak gerekli teşekkürler doktor bey ben biraz düşünmek istiyorum.
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.
  10. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Tabii ki. En doğal hakkınız.
     

Sayfayı Paylaş