Bacak dolgusu zararlımı.

Konusu 'Bacak Dolgusu' forumundadır ve Gülnihal tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

1. Gülnihal

Gülnihal Yeni Üye www.pembeoje.com

doktor bey iyi günler,
    bacaklarımdaki eğri görüntüden dolayı bir ortopedist dr a muayene oldum.kemiklerimde bir sıkıntı olmadığını görüntünün kas yapımdan kaynaklandığını söyledi. bilhassa önden bakıldığında diz oyuklarından kaynaklanan bir görüntü bozukluğu var.
    yag enj. silikon gibi yöntemleri çok araştırdım ama daha pratik ve anestezi kullanılmayan bir yöntem arayışındayım. kalıcı vücut dolgularını kullanarak diz içlerimi doldurmak istiyorum. sorularım şunlar;
    1. bu dolgular vücuda zararlı mı?
    2.dolgunun hamilelik öncesi mi sonrası mı yapılmasını tavsiye edersiniz?
    3.eriyen dolgu vücut dolaşım sistemine karışıyor mu?
    cevabınız için şimdiden teşekkürler..

2. DR. Mehmet Akgün

DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

Vücuda zararlı olan bir ürün zaten CE ve FDA belgesi alamaz, sağlık bakanlığı da resmi olarak yurda getirilip doku içine enjekte edilmesine izin vermez. Doğru yere , doğru şekilde enjekte edilirse sorun yaşama ihtimaliniz son derece düşüktür. Dolgu zaten kas ile deri arasındaki boşluğa verildiği için damara normal şartlarda geçme ihtimali zaten yok. Hamilelik öncesi veya sonrası yaptırmak size kalmış birşey. Ancak hamile iseniz zaten kozmetik hiçbir uygulama yapılmaz.

Sayfayı Paylaş