Meme dolgusu doğru bir seçimmi

Konusu 'Meme Dolgusu' forumundadır ve Yeşim tatlı tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Yeşim tatlı

    Yeşim tatlı Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bir çok kadın gibi bende küçük göğüslerimden şikayetciyim son aylarda her kez anlaşmış gibi meme dolgusundan bahsediyor pahalı ve kalıcı olmayan bir yöntem olduğunu öğrendim.
    zengin bir kadın değilim çok büyük paralar harcamam mümkün değil ama tabiki önce sağlık gelir benimaklıma takılan meme dolgusumu yoksa silikon protezler mi daha sağlıklı silikon protezler kalıcı diye biliyorum ilgimi çekmesinin sebebi kalıcı olması.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Her ikisinin de iyi ve kötü yanları var. Silikon için ameliyat olmanız şart, tekrar çıkartmak istediğinizde 2. ameliyatı olmanız gerekir. Aynı iz yerinden tekrar fermuar gibi kesilemez, mecburen 2. bir ameliyat kesisi yapılır. Bu işlem bir Operasyondur, onun için mecburen hastanede , ameliyathanede anestezi altında yapılması gerekir. Operasyon sonrası mutlaka kesi izi kalır. İşlem sonrası ortalama 1 ay bandajlı sargılı gezmeniz gerekir. Tamamen iyileşme süresi hazır dolguya göre çok daha uzundur. Ortalama silikonların kalıcılık süresi de 7 yıldır ülkemizde. Silikonların çıkarılmak istenmelerindeki en önemli etkenlerden biri de partnerin silikona dokunma duygusundan rahatsız olmasıdır.
    Hazır dolgularda ise kıvam vücudun dokusuna son derece yakındır. Dokunulduğu zaman içeride farklı bir maddenin olduğunu anlamak mümkün değildir. İşlemden sonra hiçbir iz kalmaz. Zira iğne girişi vardır sadece , o da bir gün sonra bile fark edilmez olur. Hastane- ameliyathane - anestezi gerektirmez. İyileşme süresi çok kısadır. Bandaj gerektirmez. Asimetri var ise , yani bir taraf diğerinden daha farklı ise orada zaten hazır dolgu çok daha uygun bir seçim olur. Kalıcılık süresi zaten firma verilerine göre 8 yıla kadar olduğu bildirilmektedir. İşlem sonrası 8. yıl da ultrason ile hala dolgu maddesinin varlığı gösterilmiş. Ameliyattan korkanlar, anestezi riski almak istemeyenler için çok daha uygun bir yöntem özetle.
     
  3. Veldaveda

    Veldaveda Yeni Üye www.pembeoje.com

    Dolgu gibi mucizevi bir yöntem varken bıçak altına yatmak vücuda yapılacak bir işkenceden öteye gitmez bence Mehmet bey çok güzel açıklamış tercih sizin ama en doğru karar bu durumda dolgu yaptırmak diye düşünüyorum.
     
  4. DrMehmetAkgun

    DrMehmetAkgun Yeni Üye www.pembeoje.com

    Tabii ki tercih meselesi.
     

Sayfayı Paylaş