Ceza Filmi Sansürsüz İzle

Konusu 'Sinema, Film, Dizi' forumundadır ve Pembe tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

  1. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Erotik sahnelerin yoğun olduğu ve bir çok bölümü sansürlenen Ceza filmi Türkiye de vizyona tam haliyle giremedi. Sınırları zorlayan filmi izlemek isteyen seyirciler hüsrana uğradı.

    Kız arkadaşları ile çılgın bir haftasonu geçirmek isteyen gençler doğruluk mu cesaret mi oyununu alkol ve uyuşturucu kullanarak oynamaya başlarlar. Bir süre sonra kontrolden çıkan oyun beklenmedik şeylerin yaşanmasına sebep olur.


    [​IMG]

    Okuduğu okulda popüler bir genç olan Levent, en yakın arkadaşı Cem ile birlikte hafta sonunu geçirmek için bir plan kurar. Buna göre hafta sonu kız arkadaşlarını da yanlarına alıp sınırları zorlayan bir parti yapacaklardır ve bunun için zengin bir ailenin oğlu olan Selim'i kullanmaya karar verirler. Saf bir genç olan Selim'e ailesinin yazlığını ayarlaması durumunda onun için Müge'yi getireceklerini söylerler. Selim, Şile'deki yazlıklarını ayarlar ve kredi kartını Cem'e teslim eder. Levent, Filiz'i; Cem de Arzu'yu yanında götürür. Selim ise Müge ile birlikte olacaktır. Grup, gece normal başlasa da alkol ve uyuşturucunun etkisiyle kontrolü kaybedip gecenin beklenmedik şekilde ilerlemesine tanık olur.
    Burak Donay'ın yönetmenliğini yaptığı macera türündeki gençlik filminin oyuncu kadrosunda Deniz Gönen Türkcan, Ebru Şancı, Kaan Oruçoğlu, Murat Yatman ve Tuğçe Koçak gibi isimler yer alıyor.



    18+ sahneler içeren film 8 ağustos 2014 tarihinde vizyona girdi ve bir çok sahnesi makaslanarak izlenime sunuldu. Ceza filmini sansürsüz izleme imkanı henüz yoktur. Filmin kategorisi gençlik, gerilim, erotizm ve macera şeklindedir.
     
  2. Funda

    Funda Yeni Üye www.pembeoje.com

    Doğruluk mu cesaret mi

    izlemek gerek yorum yapmadan
     
  3. Nergis

    Nergis Yeni Üye www.pembeoje.com

    Hiç güzel değil o_O
     
  4. cemre

    cemre Yeni Üye www.pembeoje.com

    dizi ve sineme adı her ne olursa olsun kadınlar kullanılıyor tek yaptıkları kadınları soymak oldu işin tuaf yanı soyunmaya meraklı ne çok kadın varmış.
     
  5. Nergis

    Nergis Yeni Üye www.pembeoje.com

    Edep ve hayadan uzaklaşır olduk toplum olarak soyunmanın adı sanat aldatmanın adı aşk oldu
     

Sayfayı Paylaş