Erkek arkadaşımın benden sikayetci oldugu tek konu kiskanc olmam bunu en aza indirgemek istiyorum ama elimde değil. Nasil bi yol izleme liyim yardim lütfen
Seven her kadın kıskanır hastalık derecesinde bir kıskançlık yoksa ortada kıskanmak iyidir eşimin beni kıskanması her zaman hoşuma gitmiştir
Benim biraz fazla sanirim yani adamin herseyin i butun hesaplarini kurcalıyorum telefonunu surekli kontrol ediyorum baska bir kadıni begenmeyi birak olumlu herhanvi bir yorum yapsa bu tv den biri bile olsa ben deliriyorum. Kiskanip ona yansitmamak istiyorum ama basaramiyorum kendimi nasil durdurabilirim bilmiyorum
Güven problemi de yasadigim icin evet ciddi boyutlarda zaten guvenmedigin icin kiskaniyosun,kiskandigin icin guvenemiyosun.bole bi cikmaz
Yani bi de bu durum var tabi ne kdr ciddi bi sorun olduğunu algilayamiyorum. Yani ben onun baskasini begenmesinden dile getirmesinden rahatsizim bu tv de bi kadin da olabilir cafe de oturan bi kadin da olabilir. Bunlari kiskandigim icin cidden yardim mi almaliyim yani durumumum ciddiyetini cozemiyorum HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi