Anne olmak istiyorum geçmi kaldım.

Konusu 'Bir Sorum Var' forumundadır ve Meliss tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Meliss

Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

hayatta bazen istediğimiz gibi ilerlemiyor anne olmayı çok istedim ama olmadı 40 yaşında anne olabilirmiyim olursa bebeğim sağlıklı olurmu desteğinizi bekliyorum.

2. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bu yaşlarda anne olan bir çok kadın var neden olmasın ama bir kadın doğum uzmanına gitmelisin o seni yönlendirir.

3. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Tabiki kendine güveniyorsan doktorun onaylıyorsa olabilir ama ben olasam 37 yaşımdan sonra düşünmem ki sen 40 yaşındasın bebek bakımı ve çouk peşinde koşma hiç kolay degil.bunları göze almak önemli iyi düşünmelisin bence.

4. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

neden olmasın, benim annem beni 34 erkek kardeşimi 39 taşında doğurdu gayet sağlıklıyız şükürler olsun.;) Bir de genç annelere göre olgunlaşmış anneler daha da iyi olur

5. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Belkide ben erken yaşta anne olduğum için ileri yaşlarda anne olmayı gözümde büyütmüş olabilirim. sen olgunlaşmış anne deyince mantıklı geldi.

6. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

mantıklı da değil aslında gerçek birşeydir bu,hayatı, hayat sorularını,herşeyi artık güzelce tanıyor yanlışlıklardan da uzkta durur

7. Hadise

Hadise Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bence genç yaşta anne olmak en iyisi sonra çocuktu torunlardı birbirine karışıyor. ama tabi hayat her zaman istediğini vermiyor insana.Tabiki Meliss hanım istisna düşünmeli kendisi istedikten sonra neden olmasın.

8. nad_vel

nad_vel Yeni Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Tabiki Allah nasib ettikten sonra olursunuz,neden olmasın...Benim ablam 41 yaşında ikizleri doğurdu,annem beni 43 yaşında iken dünya ya getirdi...daha bir sürü bunlar gibi örnekler var,ama tabi ki sağılığınız bunlara izin veriyorsa...

Sayfayı Paylaş