Lütfen Ama Lütfen Okuyun!Kadın çalışmalı..

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Nine tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Nine

Nine Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Merhaba canlarım;

Bugün bir iş görüşmesine gittim ve eşimin kazancının cok iyi olduğunu ama kadınında çalışması gerektiğini anlattım işveren hayran kaldı!

Kadın çalışmalı... para değil sorun kendini insan gibi hissetmek için çocuğum olsa çalışmam ama şuan yok eşimin eline bakmak ağırıma gitti ve bayramdan sonra işe başladım... İş bulmak kolaymı diyenler olacak kolay değil elbet ama imkansızda değil lütfen uyanın sürekli kıl döken ve sürekli acıkan bir cannlı için anne değil insanız ve kadınız... biblo değil v.s umarım anlamışssınızdır ben burdaki samimiyete göre içimi döktüm... lütfen ama lütfen kendinizi ewe kapatıp yemek bulaşık temizlik diye ölmeyin ... dışarda bir hayat var yaşayın kendinizi ispat edin çorap paranızı bile kocanızdan istemeyin... zira çorap cok cabuk kaçıyor

2. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben size tamamıyle katılıyorum. Benim eşim de sadece para kazanmak için değil bir yerlere gelebilmek için, kendi çevreni oluşturmak için çalış diyor. Ben de çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. Ev hanımı olmak güzel ama aynı zamanda çalışmak daha güzel.

Life bunu beğendi.
  3. Hemşinlim

Hemşinlim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

kesinlikle bende katılıyorum cnm

4. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Benim eşimde çalışmama izin vermiyor böyle sizlerle takılıyorum işte :(

5. Hemşinlim

Hemşinlim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

gerçi biz kadınların maddi özgürlüğü olduğunda hemen rahata kaçıyoruz bir çok kadın hiç çekemem ayrılırım diyor biliyorum

6. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Benim herifte ondan mı korkuyor nedersin

7. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Çoğu erkek bayan çalışınca maddi olarak özgür olmaya başlar ya, özgür olunca da bazı davranışları değişebilir diye korkar bence. Bir de kıskançlıktan dolayı.

Sayfayı Paylaş