Bir kadın,sizce,güçlü mü güçsüz mü olmalı!?

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve nad_vel tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. nad_vel

nad_vel Yeni Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben bunu anlayamadım gitti yaa...Güçlü olsan,tepene biniliyor...Güçsüz olsan,ezip geçiyorlar...Nasıl olacağımı şaşırdım...Biri bana doğru olanı anlatsın,lütfen...

2. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Kadın bir erkek için güçsüz olması gerekiyor ama ortamda ayakta kalabilmek için güçlü olacaktır

nad_vel bunu beğendi.
  3. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Kişilik ve karakter olarak güçlü olmak kendine güveninin olması bileğine güçlü olmasından daha iyidir bence. kadın bileğine güçlü olsa ne olur.

4. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Sana tamamıyle katılıyorum cnm. Bayan erkeğin yanında güçlü olsa bile güçsüz durmalı. Çünkü her erkek bayanın yanında güçlü olmak ister. Genelde hayatta kendi ayağında durabilecek kadar güçlü olman lazım

anyuta bunu beğendi.
  5. KafkasKIZI

KafkasKIZI Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

bunun tam ortasını ayarlamak gerek bence.

6. nad_vel

Erkeğin yanında güçsüz olduğunda da malesef ki senin hayatta da güçsüz olduğunu zannedip,gereksiz konuşmalar veya hareketlerde bulunuyorlar...Güçlü olduğunu da anladıklarında,kadın olduğunu unutuyorlar...

7. nad_vel

Malesef ki ortası olmuyor yaaaa...

8. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben kendimi biliyorum kimseye birşey isbatlamak zorunda değilim ortası diye birşeyde yok boşuna aramayın kızlar.

nad_vel bunu beğendi.
  9. Mehtap

Mehtap Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Normalde kadın güçlüdür kişilik olarak erkekten ama kuvvet bakımından tabiki erkek benim için sorun yok erkek bileğine güçlü olmalı ki beni koruya bilsin.

nad_vel bunu beğendi.
  10. Gamzemm

Gamzemm Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Erkek karşısında kadın ne kadar güçlü olabilirki.

Sayfayı Paylaş