22 günde 8 kilo

Konusu 'Diyet Listeleri' forumundadır ve Nine tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Nine

Nine Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

geçen yaz uygulayıp 22 günde 8 kilo verdiğim diyete yeniden başladım bugün itibarı ile.ve sizlerle de paylaşmak istedim.

diyetin avantajları: çok pratik oluşu.evde,dışarda,misafirlikte her zaman bulabileceğiniz gıdalardan oluşuyor bu anlamda çalışanlar,öğrenciler,sık dışarda yemek yiyenler için uygun.ve hızlı kilo verdiriyor.

diyetin dezavantajları:karbonhidrat bakımından zayıf.ama siz de benim gibi günde 7 dl ekmek içeren sağlıklı diyetlerle zayıflayamıyorsanız,bu diyet size çok uyacak =)

her sabah vitamin aldım.ben multibionta vitamin kullanıyorum,içerisinde vitamin-mineraller haricinde probiyotikler de var,böylece kabızlık sorunu çekmedim.

sabah:2 yumurta az kaşarla az z.yağında omlet.yanında domates,salatalık vs.

ara:aslında böyle bir öğün yok.ama açlık hissettiğimde 1 salatalık yedim.

öğle:koca bir kase peynirli,tavuklu veya ton balıklı salata.az z.yağı,bol limon ve nar ekşisi ile.doymadığımda 1 kase daha,bu kez peynir vs.siz.

ara:bence en önemli öğün.çünkü akşamüstü bişey atıştırmayınca akşam çok yeniyor.1 porsiyon meyve.doymadıysanız 1 tane daha.

akşam:koca bir kase çorba.doymazsanız 1 kase daha.çoğunlukla hazır çorba veya çabuk çorba da kullandığımı belirteyim.

gece:bu öğün yine şart değil,açlık hissederseniz 1 meyve veya 1 br süt.

günde en az 4 öğünü hedefledim (sabah-öğle-ikindi-akşam) çay,kahve,kola light her zamanki kadar içtim.suyu bol tükettim.

dışarıda yediğimde hiç zorlanmadım.salata da çorba da gideceğiniz her türlü mekanda bulabileceğiniz şeyler.yanımda poşet çorba,elma,yarım marul-limon ton balığı ile gezdiğim de oldu.omlet imkanım yoksa 1-2 dl ekmek,kk peynir kahvaltısı da yaptığım oldu.

Sayfayı Paylaş