Affedilen erkek yeniden aldatırmı?

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Canoo tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Canoo

Canoo Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Sorarım size;

Her zaman güçlü, yakışıklı ve erkek olduğunu hissettirmeli,

Onunla bir çocukmuş gibi her zaman ilgilenmeli,

Seks ortamını taze tutmak için fantazili ortamlar yaratmalı,

Ailesi, çevresi, kendisini eleştirmekten vazgeçmeli,

vesaire vesaire vesaire......

Diyelim kadın tüm bunları başarıyla yaptı. Sizce erkek aldatmazmı yani şimdi?

Belirli bir yaşa gelmiş, kariyer sahibi, cebinde parası, altında arabası, esprili, giyimiyle mükemmel, karizmatik bir erkeğin aldatmaması mümkün mü? Hele ki uzun süreli bir evlilikte veya evlilik şart mı yani ilişkide.

Bence evlenmeden uzun ilişkiler yaşamış erkekler de aldatabilir. Olay uzun süreli olmasında mı yatıyor yoksa?

Tamam bunun bir de karşı tarafı var. Yani birlikte aldattığı kişi olan kadın da var. Yani kadın da aldatıyor.

Ama gene de sorarım size; gururlu, şerefli, kendine saygısı olan kadınların yani aldatmayan kadınların suçu ne?

Her gün mükemmel olmak mümkün mü yani? Ya da aman kocam aldatmasın diye mükemmel olmaya çalışmak kadını yıpratmayacak mı? Lütfen söyleyin bana 10 yılı aşkın ilişkilerde aldatmayan erkek var mı? Hiç bununla ilgili araştırma yaptınız mı? Bir kere erkek aldatmışsa gene aldatır mı sizce?

Onu iyi temsil ediyorum. Ya! Gene yapar mı sizce?

2. Helenur

Helenur Yeni Üye www.pembeoje.com

Huylu huyundan vazgeçmez derler ama bilemiyorum ön yargılı davranmakta istemiyorum.

Sayfayı Paylaş