AKUPUNKTURLA NASIL ZAYIFLARIM.

Konusu 'Zayıflama Kürleri' forumundadır ve Burçak56 tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Burçak56

    Burçak56 Yeni Üye www.pembeoje.com

    Akupunkturla nasıl zayıflanır ne kadar sürede zayıflarım ve diyet yapmak gerekirmi iynelerin görevi nedir akupunktur sağlıklı bir zayıflama yöntemimi tedavi süresi ne kadar sürer ve tedavi bırakıldığında verilen kilolar tekrar almak söz konusu olabilirmi Akupunktur nasıl bir zayıflama yöntemi zorlukları varmı ve pahalı bir yöntemmidir.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Akupunktur , günümüzün neredeyse en ekonomik zayıflama yöntemidir. Oldukça da etkilidir. Seanslar genelde haftada 1 yapılır. Seans ücreti ortalama 50 tl dir. Genelde beraberinde diyet uygulaması yapılır. Haftada ortalama 1 kilo verme hedeflenir. Özel akupunktur iğneleri ile Akupunktur eğitimi ve sertifikası almış Tıp Hekimleri tarafından uygulanır. Hedeflenen kiloya ulaşıldığı zaman tedavi birden kesilmez. Belirli aralar ile tekrarlanır. Yaşam biçimi haline dönüştürmeyi başarırsanız verilen kiloları tekrar geri almazsınız.
     
  3. Cemre türe

    Cemre türe Yeni Üye www.pembeoje.com

    Akupunkturla zayıflamayı bende düşünüyordum ama haftada 1 kilo vermek çok az değilmi birde diyet yapacağız seansıda ortalama 50 tl demişsiniz benim hedefim 15 kilo vermek daha etkili bir kilo verme yöntemi varsa ben onu demek isterim sizin tavsiyenizle Mehmet bey ilgilenirseniz sevinirim.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Çok daha hızlı verebilirsiniz ancak verdiğiniz hızla da geri alma riskiniz olur. Bırakın vücudun tüm organları azalan kiloya yavaş yavaş adapte olsun. Diyeti çok daha etkili yapar, egzersiz de eklerseniz haftada 1 değil daha fazla verirsiniz. Ancak bilimsel veriler hafif kilolu insanlar için haftada 1 civarı kilo kaybını destekler. Kilonuz çok fazla ise belki o zaman sıkı kontrol altında tutmak kaydı ile düşünülebilir.
     
  5. Hazan

    Hazan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Akupunkturla bölgesel zayıflama yapılabilirmi ne kadar etkili olur.
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Akupunktur , bölgesel zayıflama metodu değildir. Akupunktur ile genel kilonuzu kaybedersiniz. Bölgesel zayıflama için spashape veya aqualyx düşünün
     
  7. Hazan

    Hazan Yeni Üye www.pembeoje.com

    spashape veya aqualyx düşünmelisin demişsiniz doktor bey bunlar nasıl yöntemler ve diyet yaparken uygulana bilirmi akupunktur gibi uzun süren uygulamalarmıdır.
     
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Akupunktur bölgesel zayıflama için değil de daha ziyade genel kilo verme için uygun bir metoddur.
     
  9. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Aqualyx, çok güçlü yağ eritme özelliğine sahip bir sıvıdır. Yağ dokunun içine enjekte edilir. Esnek uzun bir kanülü vardır. Ağrısı yok denecek kadar azdır. Diyet yaparken tabii ki uygulanabilir. Hatta daha da başarılı olmasını sağlamış olursunuz. 23 gün ara ile yapılır. Genelde 4 seans yapılır. Nadiren 6 seansa kadar çıkar.
    Spashape ise Fransızların geliştirdiği ve dünyada ultrason ve lazer teknolojisinin yanyana kullanıldığı ilk sistemdir. Bu sistemde önce ultrason ile yağ asidi zincirleri parçalanır. Arkasından lazer ile bu yağların erimesi sağlanır. 10 seans olarak uygulama yapılır. Seanslar haftada 1 yapılır. ağrı sızı yoktur. Lazer lipoliz in adeta ameliyatsız formudur denebilir.
     
  10. yurdagül

    yurdagül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bu lazer nasıl bir şey mucize gibi kadınların her derdine deva:)
     

Sayfayı Paylaş