Alexandrite Candela Lazer Epilasyon

Konusu 'Lazer Epilasyon' forumundadır ve inna tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. inna

    inna Yeni Üye www.pembeoje.com

    Alexandrite Candela Lazer Epilasyon Nedir ? Nasıl Uygulanır ve Alexandrite Candela Lazer Epilasyon Fiyatları nelerdir ? Aslında aklıma takılan bir çok soru var bu konuda ;

    Örneğin :

    Neden Alexandrite Candela Lazer Epilasyon yaptırılmalı yani diğerlerinden farkı ne ki ?

    Alexandrite Candela Lazer Epilasyon Kaç seansta tamamlanır ?

    Bunları bir öğreneyim devamında daha çok soru soracağım :D Meraklı bir bayanım kusura bakmayın :)
     
    Çimen bunu beğendi.
  2. Aşk Masalım

    Aşk Masalım Yeni Üye www.pembeoje.com

    Canım candela daha çok atış yapar ve daha hızlı çalışır ciltlere zarar vermez bu yüzden.Senin kıl kökü durumuna göre değişim ama 6 seanstır ben 5. seanstaym %85 azalma var tabii birde iyi araştır gideceğin yeri kullanımıda önemli doğru kullanıldığında mükemmel sonuçlanıyor
     
  3. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com


    Alexandrite , 755 nm dalga boyundaki lazere verilen isimdir. Mevcut yürürlükteki yasal statüsü gereği aynen diğer lazerlerde olduğu gibi sadece hekimlere kullanım hakkı verilmiştir. Bilinçsiz kullanımda ciddi negatiflikler yaşatabilecek bir cihazdır. Günümüzde epilasyon için en fazla kullanılan lazer çeşididir. Uzaktan atış yapar. Cilde temas etmez. Hijyenik açıdan son derece güvenilirdir. Jel kullanımına gerek olmaz. Atış ile beraber entegre soğutucudan gaz veya hava püskürtülerek soğutma yaptığı için ağrı duyusu son derece azdır. Aynı zamanda o soğutma cildi de yanmaya karşı korumuş olur. İyi bir soğutma olmaz ise yanık oluşabilir. Başlığı diğer lazerlere göre daha büyük olduğu için daha büyük alanı daha kısa sürede tarar. Hızı daha yüksektir. Seanlar halinde uygulanır. Kılın çıkma siklusuna göre seans aralıkları ayarlanır. Bu da vücud bölgesinde 6-8 haftaya kadar uzar. Ayda bir seansa çağrılıyorsanız hele ki vücut bölgesi ise şüphe ile bakılabilir.
    Alexandrite sistemine genelde kısaca alex derler. Alex de rakamlar diğer lazer çeşitlerine göre yukarıdaki saydığım sebeplerden dolayı daha yüksektir. Aslında net fiyat vermeleri için : Sizin cilt yapınızı, cilt rengini, kıl rengini, kıl yoğunluğunu görmeleri gerek. Görmeden rakam vermek de istemek de anlamlı değildir. Lazer epilasyon açısından değerlendirecek olursak bugün için ilk tercih edilecek yöntem Alexandrite yöntemidir. Zaten piyasadaki lazer epilasyon cihazlarının büyük çoğunluğu alexandrite dır.
    Candela ise özel bir markanın adıdır. Alex sistemini benzinli motora benzetecek olursak , Candelayı da Mercedes , BMW gibi konumlandırabiliriz. İsrail patentli Amerika üretimi bir cihazdır. Entegre soğutucusu vardır. Lazer atışından milisaniye öncesi ve sonrası özel soğutucu gaz püskürtür. Bu gaz ise öncesi cildi soğutur, deriyi lazer atışına karşı korumuş olur , sonrası soğutma da ağrı duyusunu ortadan kaldırır. Atışı uzaktan yapar, Başlıklar da plastik olup sık sık değiştiği zaman hiçbir hijyenik sorun yaratmaz. Seans sayısı ise bölgeye göre değişir. Yüz genelde uzun sürer. Vücudda ise genelde 6 seans olarak uygulanır. Daha fazla uygulayanlar da olur ancak 6 işlem seansı, 6 da kontrol yapılırsa her işlem sonrası epeyce rahatlatır.
     

Sayfayı Paylaş