Altarnatif tıp (kocakarı yöntemleri) hamile kalan var mı?

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve Sarısaçlım tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Sarısaçlım

Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

ben bi kadına gitmiştim rahmin dönmüş demişti karnıma bastıra bastıra bişeyler yaptı alternatif tıp yani bide vücudun çok soğuk almış süt sogan kabuğu su yeşil bitkilerden kat buharına otur dedi onu yapamadım tabi bu ara yapacağım sizlerde var mı arkadaşlar yapan giden

2. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bu tarz yöntemlerle hamile kalan varmı bilmiyorum ama önce doktora gitmelisin uygulayacağın tedaviye göre tabiki bitkisel destek tedavileri uygulaya bilirsin bilinçli hareket etmek kulaktan dolma fikirlerden her zaman iyidir.

3. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bitkisel de olsa bilinçsiz kullanım da bitkisel ürünlerde zararlı olabiliyor. sonradan üzülmektense hekime başvurmakta fayda var çözümü olmayan zararlar görebilirsiniz dikkatli olun arkadaşlar.

Sweet bunu beğendi.
  4. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Katılıyorum derya cım sana bilinçsiz kulanım doğal da olsa zarar verebilir.

5. Firdevs

Firdevs Yeni Üye www.pembeoje.com

Böyle önemli konularda yapılan hataların geri dönüşü olmaz bir anlık hatanız hayatınız boyunca kabusunuz olmasın ülkemizde tıp gerçekten çok iyi yerlere geldi doktorlar bile hata yapabilirken kulaktan dolma eski üsüllere ne kadar güvene bilirsiniz ki altarnatif tıpa değer veren ve bu konuda çalışmalar yapan gayet başarılı doktorlarımız var ama öncesinde alanında başarılı bir doktora gitmenizi öneriyorum.

Sayfayı Paylaş