Ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri

Konusu 'Yüz Estetiği' forumundadır ve XezaL tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. XezaL

    XezaL Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Botoks

    [​IMG]

    Botoks, özellikle alın ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesi için son zamanların en ideal ilacıdır. İşlem 2 dakika içerisinde yapılır ve işlem sonrası aynı gün kişi normal hayatına döner. Uygulamanın kolay olmasına karşın uzman olmayan kişiler tarafından yapılması ciddi şekil bozukluklarına ve asimetrilere yol açabilir. Bu nedenle botoks işlemi uzman olan doktorlar tarafından uygulanmalıdır.

    Botoksun etki mekanizması; mimik ve kırışıklığa neden olan kasların hareketlerini minimalize ederek, cilt yüzeyindeki kırışık bölgelerin düzelmesini sağlamaktır. İşlem uzman elde yapıldığında çok güvenli ve etkilidir. Altı aydan sonra ilaç etkisini yitirirerek, cilt eski haline döner.

    Plazmajel

    [​IMG]

    Plazmajel, ameliyatsız, izsiz yarım saat içine uygulanan etkili bir yöntemdir. Kişinin kendi kanınızdan özel bir yöntem ile elde edilen sıvının yüzün istenilen bölgesine enjeksiyonu ile yapılır. İşlem sonrası cilt daha dolgun, daha canlı ve daha genç görünür.

    Plazmajel, kişinin kendi kanından elde edildiği için doğal ve sağlıklı bir işlemdir. Alerji yapma imkanı olmadığı gibi doğal bir sonuç verir.

    Hazır dolgu maddeleri

    [​IMG]

    Hazır dolgu maddeleri, özellikle yüzdeki çöküklükler ve kırışıklıklar, dudak inceliği için kullanılmaktadır. Dolgu maddelerinin uygulanması yüze sürülen anestezik bir krem ile beş dakika içinde ince bir iğne ile yapılır.

    Çalışan ve zamanı olmayan kişiler için öğle tatilinde yaptırılacak kadar kısa olan bu yöntem verdiği etkili sonuç ile en çok kullanılan yüz gençleştirme ameliyatları arasındadır.


    Lazerli cilt gençleştirme


    [​IMG]

    Lazerli cilt gençleştirme işlemi diğer yöntemlerden daha avantajlıdır. Ağrısızdır, ciltte tahriş ve kızarıklık bırakmaz.

    Tedavi sonrası toparlama süresi gerektirmeyen, birkaç dakikada uygulanabilen yöntem, ciltteki hücreleri yenileyerek daha düzgün, daha sıkı ve genç görünen bir yüzey oluşturur.


    Peeling


    [​IMG]

    Peeling, üst derinin soyulması ile derinin yenilenmesi ve gençleştirilmesidir. Bu yöntem ile yüzdeki kırışıklıklar, cildin erken yaşlanması, cilt kuruluğu, genişlemiş gözenekler ve cilt yorgunluğu giderilerek cilt lekeleri çatlaklar, baldırlar ve karın bölgesindeki elastikiyet kaybı gibi cilt sorunları ortadan kaldırılır.

    Uygulama sonrası bu bölgelerdeki cilt daha genç daha parlak ve daha elastik bir hale gelir.
     

Sayfayı Paylaş