Ameliyatsız yüz germe.

Konusu 'Yüz Estetiği' forumundadır ve Dilek tarafından 9 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Dilek

    Dilek Yeni Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Cerrahi bir uygulama olmayan bu yöntem, cerrahi ipliklerin yüz gerilmesi, göğüs ve kalça kaldırılması, bacak içleri ve kolların toparlanmasında kullanılması ile gerçekleştirilir. Threadlift uygulaması ile insan vücudunda eriyebilir. Bu işlemde yan etkisiz, güvenli cerrahi sütür materyali olan polidiaksanon (PDO) iplikler aracılığıyla cilt kaldırılır, gerilir ve kırışıklıklar giderilir. Cerrahi dışı bir yöntem olan threadlift uygulaması ile pratik, yan etkisiz, öğle molasında dahi gerçekleştirilecek bir prosedür ile kişinin yüz veya vücudunda anlamIı değişiklikler sağlamanın mümkündür.

    Uygulamanın etki mekanizması şu temel prensibe dayanıyor. Yan etkisi olmayan, vücut tarafından tümüyIe eritilebilir cerrahi ameliyat ipinin cilt içine yerleştirilmesi sonucunda; ip cilt altında hem dokuyu kaldıran bir dayanak vazifesi görür hem de kollajen ve diğer bağdokusu elemanlarını uyararak ciltte bir gençleşme ve yenilenme sürecini meydana getirir.

    İpler vücutta yaklaşık 240-300 gün içinde erir ve uygulamanın olumlu etkileri 2 yıla kadar devam ediyor. Metod ameliyathane şartları ve derin anestezi gerektirmez.
     
  2. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Kırışıklıklarla başbaşa kaldığımızda uygulanabilecek bir operasyon teşekkürler
     
  3. Nalan

    Nalan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kolay bir yöntem gibi gözüküyor ameliyatsız olması anestezi gerektirmemesi çok güzel yaptıranlar varsa lütfen yorum yazarmısınız.
     
  4. Aynur

    Aynur Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ameliyatsız olması baya ilgimi çekti teşekkürler.
     
  5. Jade919

    Jade919 Yeni Üye www.pembeoje.com

    Ameliyatsız yüz germe yöntemiyle sarkan yanaklardan kurtulmak mümkünmüdür acaba.
     
  6. Ajda

    Ajda Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mümkündür herhalde neden olmasın ki.
     

Sayfayı Paylaş