ANTALYA DORE'YE ÜYE OLMAK İSTEYEN

Konusu 'Kozmetik Ürünleri ve Markalar' forumundadır ve Pery tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Pery

    Pery Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Dore'yi duymayanlar için kısaca bir anlatayım.
    Dore, Yıldız Holding bünyesinde, %100 yerli sermaye ile kurulan ve merkezi İstanbul’da olan bir Türk şirketidir.
    Dore kataloğundaki ürünler, makyajdan parfüme, cilt bakımından fonksiyonel ev gereçlerine, temizlik malzemelerinden, mutfak aletlerine kadar uzanan geniş bir yelpazededir ve Dore müşterileri için özel olarak tasarlanır veya seçilir.
    Dore, gerçekleştirdiği kampanyalardaki tüm ürünleri müşterilerine en uygun fiyata, en yüksek hizmet kalitesiyle sunmayı amaçlar ve bu doğrultuda her katalog için birbirinden farklı indirimler ve cazip fırsatlar tasarlar.
    Müşterilerinin hem indirimli ürünlerden yararlanmasını, hem de kendi kazançlarını sağlamasını kendine misyon edinen Dore’de, indirimler hiçbir zaman bitmez, fırsatlar asla tükenmez.

    Ben kısa bir süre önce dore'ye kayıt oldum. Makyaj ürünleri dışında çok satış yapıyorum. Örneğin temizlik paspasları,organik deterjanlar,oyuncaklar,temizlik bezler,komili sıvı sabunlar,banyo klozet takımları,nevresim takımları,kek kalıpları,tencere,süs eşyalar ve birçok ürün daha. Üstelik Dore sadece bir seferliğe mahsus ilk siparişle faturanıza yansıtılmak üzere 5TL kayır parası alıyor ve üyeliğinizin silinmemesi için 12 ayda en az 1 sefer sipariş vermeniz yeterli. Ve üstün satış rakamlarına ulaştığınız zaman birbirinden güzel hediyeler ve tatil hakkı kazanabiliyorsunuz.
    Deneyin hiç birşey kaybetmezsiniz.
     

Sayfayı Paylaş