Balıklı kanepe

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve KafkasKIZI tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. KafkasKIZI

    KafkasKIZI Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    MALZEMELER

    60 gr tereyağı
    l0 adet siyah zeytin
    5 dilim francala ekmeği
    1 tatlı kaşığı limon suyu
    2 adet yumurta, haşlanmış
    1 adet füme uskumru balığı

    HAZIRLANIŞI

    Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın. Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun. Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin. Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip birbirine yedirin.
    Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın ve her dilimi dört parçaya bölün, üzerleine balıklı karışımı sürün. Yumurtaları halka halka doğrayın, sonra ortalarından bölüp kanapelerin üzerine birer parça koyun. En üste de çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri
     
  2. Rabia

    Rabia Yeni Üye www.pembeoje.com

    Balık severlerin ilgisini çekecektir umarım benim balıkla aram çok yokta.
     

Sayfayı Paylaş