Bel çevresi için bölgesel zayıflama

Konusu 'Bölgesel Zayıflama' forumundadır ve Zeyna tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Zeyna

    Zeyna Yeni Üye www.pembeoje.com

    bel çevremde biraz fazlalık var, simit gibi duruyor fakat çok aşırı değil bunun tedavisi nasıl yapılmaktadır. Sadece o bölgeyi nasıl zayıflatabiliriz ?
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Bölgesel yağ fazlalığı için çok güzel 2 tedavi seçeneğimiz var.
    Bunlardan birisi Aqualyx enjeksiyonu yapmak. Bu madde tavadaki donmuş yağı eritir gibi yağı eritiyor ve idrar ile vücuddan atılıyor. Size sadece bol su tüketmek kalıyor. Seanslar 23 gün ara ile yapılıyor. Ortalama 4 seans yeterli oluyor. Nadiren 6 seansa uzuyor. Kesinlikle işe yarıyor ve ameliyata veya liposuction gibi uygulamalara gerek duyulmuyor. Üstelik ağrısız ve seanslar sadece 15-20 dakika sürüyor. Eğer yağ çok az ise tek seans dahi yeterli olabiliyor.
    İkinci yöntem ise : Spashape denen Fransız icadı bir yöntem. Dünyada ilk defa kullanılan bir teknoloji. Aynı cihazın üzerinde hem Ultrason başlığı var hem de Lazer. Bu ise birer hafta ara ile 10 seans olarak uygulanıyor. İlk 6 seans hem ultrason hem lazer , son 4 seans ise sadece lazer başlığı kullanılıyor. Adeta lazer liposuction gibi yağı eritiyor uygulama. Yine idrar ile atılıyor. Üstelik vücuda hiçbir madde enjeksiyonu yapılmadan.
    Her ikisi kombine edilirse de yağa hiçbir şans tanınmaz. Tamamen yok olur. Bu 2 sistem de yağ hücresinin parçalanmasını sağlıyor. Yani giden yağ hücresi bir daha geri gelemez. Oysa diyet gibi yöntemlerde yağ hücresinin hacmi küçülür. Diyet bırakıldığı zaman tekrar yağ hücresi büyüyebilir. Burada ise küçülme değil yok olma söz konusu. Verdiğiniz kilo kalıcıdır.
    Detaylı bilgi için lütfen web sitelerime göz atınız veya temasa geçiniz.

    Dr Mehmet Akgün
    0505 443 52 52
     

Sayfayı Paylaş