Bir Aşk Denemesi

Konusu 'Aşk & Sevgi' forumundadır ve Hazan-34 tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Hazan-34

Hazan-34 Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Aşk’ı sadece “Seni Seviyorum” demek zannedenler, en büyük yanılgıya düşenlerdir. Çünkü aşk, iki kelimeye indirgenecek kadar sığ değildir. Aşk, derin bir okyanus ve bu okyanustaki her mavinin tonunda sonsuzluktur. Aşk, iki kelimenin hecelerinde, harflerinde hapsolamayacak kadar deli ruhlu bir çocuktur. Her çocuk bir oyuncak ister ve her aşk bir oyundur. Kuralları içgüdüsel hissedilen, karmaşık bir oyun. Aşk, nefestir, sestir. Aşk, heyecandır. Aşk, ritimdir. Aşk, kalbin ritmidir.
    Aşk’ı sadece “Sana Aşığım” demek zannedenler, aşkı hiç yaşayamamış olanlardır. Öylesine denmiş bir “merhaba”dan farksızdır onlar için aşk. Söylemesini bilmediğin bir dilde şiirler anlamaktır, yani hiç anlayamamaktır. Gözlerden uzak, tenden ayrı, hantal bir davranma şeklidir yaşadıkları onların, aşk tanıdık olmaktır onlar için, bilmezler “bilebilmenin” doyumsuz hazzını. Hantal ilişkilerin “haldur huldur” taraflarıdır, “âşık” derler kendilerine, kendilerinden bihaberdirler.
    Aşk’ı sadece “Seninim” demek zannedenler, hiçbir şekilde ruhu şekillenememişlerdir. Birine ait olmak, onu sahiplenmektir. Sahiplenmeden kendini vermek, ruhu yok etmektir. Ruh olmadan yaşayanlar ölü bedenlerdir ve aşk, ölümü hazmedemez. Aşk, canlılıktır.
    Aşk’ı sadece “Herşeyimsin” demek zannedenler, hiçbir şeyi olamayanlardır. Maddi ve manevi hiçbir şey edinemeyenlerdir. Aşk, her şeydir; birine “aşkım” diyebilmesi için “yaşaması” lazım insanın. En güzel şehirleri, en güzel pastaları, en güzel içecekler, en güzel evleri, en güzel oyuncakları, en güzel giysileri; kardeşliği, dostluğu, arkadaşlığı, paylaşımcılığı, eşitliği, adaleti, mutluluğu... İnsan “aşkım” diyebiliyorsa, hayatın anlamını ruhuna işleyebilmiş demektir.

KraLiÇe bunu beğendi.
  2. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

aaaaaahhhh aşık olmak istiyorum her şeye evet diye bilmektir aşk.

3. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

SONRADA BEN NE YAPTIM DEYİP PİŞMANLIKTIR AŞK :D:D

Sayfayı Paylaş