Bir eşten beklemesi olası özellikler ve verelen değerler Bir olma !

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve n.aytac tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. n.aytac

n.aytac Yeni Üye www.pembeoje.com

Bir eşten neler beklenir ..Bu konuyuya bir çok açıdan bakabilmeli ve kendisine dürüst olmalı insan..

Cinsel fiziksel çekimlerin yanı sıra hangi soruları sormalı kendine ? Kendine diyorum çünkü verebildiğin kadar alabilirsiniz ?

Sevgi ,aşk alışkanlık ortak beyeniler...

İnanç bir inançı paylaşma yakın zamanda etkisiz eleman dahi görünse insan ne kadar bağımsız olur kendi inancını yaşasında...

Müslümanlığın getirdiği kurallar nasıl anlamak ve uygulanmalıdır..

Evlilik olayı heyecan ötesi ve anlaşma aktı olduğu gençlere nasıl anlatılabilir. ?

Evet sorular ve kapasiteler..

Kadınlara emanet olarak nitelendirenHz Muhammed ümmeti olarak erkek çocuklara kadınlara nasıl davranılması gerektiğini öğretebiliyormuyuz ?

Yoksa kişisel şartlanmalardan ötürü kendi çanavarlarımızı mı yaratıyor dürüst ve beklentisiz bir ilişki nasıl olmalı ...

Bu işin esabı kitabı var bu sorular ve çerçevesi burda konuşmak için sizi bekliyor ?

2. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Başka bir ülkede olsaydık; toplumsal şartlanmalar nedeni ile başka dine inanacaktık. Benim için önemli olan islam dinini araştıran bir insan olsun, arayışta olsun. Ezbere müslüman olmasın. Peygamber efendimiz " dedikodu zinadan 30küsür kat daha günah" demiş. Zina yapan görsek ayıplarız da oturur dedikodu yapar, dururuz. Toplumsal şartlanmalar dinin önüne geçmiş.

3. sweety

Evlilik bana zaten ütopya geliyor. O nedenle de aslında nasıl evlenirim nasıl olur hiç bilmiyorum.

4. n.aytac

n.aytac Yeni Üye www.pembeoje.com

Hayırlısı kolaylaşsın ...Çoklu denklem vesselam o yüzden mutlak destek gereken konular başkasının fikirlerini almak kolaylaştırabilir. Danışan yanılmaz demişler !

5. sweety

Amin Allah hayırlısını nasip etsin. Hepimiz için...

6. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Senin dediğinde olmasın benim dediğimde allahın dediği olsun derse çifler mutlaka mutlu olurlar.

Sayfayı Paylaş