Bitkiler şifa kaynağımıdır.

Konusu 'Alternatif Tıp' forumundadır ve Meliss tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Meliss

Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Her kış olduğu gibi bu kışta öksürmekten uyuyamıyor konuşamıyorum.Antibiyotik ilaçlar kullanmaktan bıktım artık.Öksürmeden yaşamak istiyorum.Öksürüğümden beni kurtaracak bildiğiniz bir kür varmı.

2. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

http://pembeoje.com/forum/konu/sifali-bitkiler-listesi.30/ bu konuda şifalı bitkiler hakkında bilgiler mevcut.

ADAÇAYI

Mide ve bağırsak gazlarını giderir. Mide bulantısını keser. Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Kan dolaşımını hızlandırır. Kanamaları keser. Göğsü yumuşatır. Öksürüğü keser. Astım hastaları için yararlıdır. Böbrekleri çalıştırır.

3. cimcimem

cimcimem Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Mrb. arkadaşlar 250 gr. bal bir tepeleme yemek kaşığı toz zencefil bir tepeleme yemek kaşığı çekilmiş toz halini almış çörek otu bunları kavonozda karıştırıyoruz sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyerek öksürükten kurtuluyoruz. Not: yedire bilirseniz çocuklar içinde kullana bilirsiniz faydalı olduğunu göreceksiniz.

Banu bunu beğendi.
  4. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Evet çok doğru bal zencefil ve çörek otu kürünü ben her kış çocuklarıma yapıyorum öksürük şurubu almıyorum denemelisiniz tavsiye ederim.

Banu bunu beğendi.
  5. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Öksürük için biraz hatmi çiçeği bir miktar sütle kaynatılıp içilirse faydalı oluyor çok soğutmayın ama.

Banu bunu beğendi.
  6. Banu

Banu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Annem her kış yapardı bana tabi :) bekarken. :) zencefil ve bal.

Sayfayı Paylaş