Her kış olduğu gibi bu kışta öksürmekten uyuyamıyor konuşamıyorum.Antibiyotik ilaçlar kullanmaktan bıktım artık.Öksürmeden yaşamak istiyorum.Öksürüğümden beni kurtaracak bildiğiniz bir kür varmı.
http://pembeoje.com/forum/konu/sifali-bitkiler-listesi.30/ bu konuda şifalı bitkiler hakkında bilgiler mevcut. ADAÇAYI Mide ve bağırsak gazlarını giderir. Mide bulantısını keser. Hazım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Kan dolaşımını hızlandırır. Kanamaları keser. Göğsü yumuşatır. Öksürüğü keser. Astım hastaları için yararlıdır. Böbrekleri çalıştırır.
Mrb. arkadaşlar 250 gr. bal bir tepeleme yemek kaşığı toz zencefil bir tepeleme yemek kaşığı çekilmiş toz halini almış çörek otu bunları kavonozda karıştırıyoruz sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyerek öksürükten kurtuluyoruz. Not: yedire bilirseniz çocuklar içinde kullana bilirsiniz faydalı olduğunu göreceksiniz.
Evet çok doğru bal zencefil ve çörek otu kürünü ben her kış çocuklarıma yapıyorum öksürük şurubu almıyorum denemelisiniz tavsiye ederim.
Öksürük için biraz hatmi çiçeği bir miktar sütle kaynatılıp içilirse faydalı oluyor çok soğutmayın ama.