BİTKİSEL ZAYIFLAMANIN FORMÜLÜ: ADAÇAYI

Konusu 'Sağlıklı Beslenme' forumundadır ve Balıkburcu tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Balıkburcu

    Balıkburcu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Mide ve bağırsakları rahatlatıcı etkiye sahip olan Adaçayı, sindirimi kolaylaştırmasının yanında karnı tok tutma özelliğ iyle bitkisel yollardan zayıflamak isteyenlerin vazgeçilmezi. Rejim yapıp zayıflamak isteyen bey ve bayanlarımızın vazgeçilmez bitkisi olan Adaçayı, aynı zamanda tok tutucu ve yağ yakıcı özelliklerini aynı anda bünyesinde barındırdığından daha özel bir yere sahiptir.

    Adaçayı yapraklarından bitkisel çay elde edebileceğiniz gibi, diyet çorbalarına, diyet yemekleri için ve daha alternatif yollarla zayıflatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Yapraklarını demleyerek zayıflayacağımız gibi, çeşitli baharatlar da kullanarak karışım yaparak çayımızı öyle de içebiliriz Zayıflamak için kullanılan Adaçayı yapraklarından elde edilen bitkisel çay tam manasıyla iştah kesen ve kilo verdiren özelliklere sahiptir.

    Ballı Adaçayı Nasıl Yapılır?

    300 ml suyumuzu kaynattıktan sonra 2 yemek kaşığı olması gereken adaçayını kaynattığınız suyun içine atıp 30 dakika kadar bekletin. 30 dakika bekledikten sonra içerisine 1 tatlı kaşığı süzme bal ekleyerek her yarım saatte bir ilk birkaç saate mahsus olmak koşuluyla için. Dilerseniz adaçayı içerisine limon da atarak elde edilen karışımı gargara yaparak ağzınızda bekletebilirsiniz. Bu yapacağınız karışımla boğaz ağrılarınıza ve bademcik iltihaplanmalarınıza çözüm bulmuş olacaksınız.

    ALINTI
     

Sayfayı Paylaş