Bölgesel zayıflamada en etkili uygulama.

Konusu 'Bölgesel Zayıflama' forumundadır ve Bilgün tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

  1. Bilgün

    Bilgün Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bölgesel zayıflamada en etkili uygulama sizce hangisi anladığım kadarıyla bölgesel zayıflamada çeşitli uygulamalar var. ama en etkili sonuç hangi uygulama ile elde edilebilir uygulama sonrası kesin sonuç almak istiyorum boşa vakit harcamak istemiyorum.Teşekkürler.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com


    Evet bölgesel zayıflama için yüzlerce seçenek var. Bunların bazıları boşa zaman ve para kaybı , bazıları ise yüz güldürücü sonuç veren uygulamalardır. Tek bir uygulamaya , bu çağın en iyi uygulaması demek son derece iddialı ve gerçeklerden uzak olabilir. Kişinin yaşı, cinsiyeti, sağlık durumu, yağlanmanın tipi gibi değişkenleri mutlaka gözönünde bulundurarak karar vermekte fayda var. Doğru seçeneği bulmak için doğru düzgün bir analiz yapılmalı öncelikle. Bunu yapan da deneyimli bir hekim olmalı. Kendinisini aldığı kısa süreli eğitimler ile uzman ilan eden , hekim olmayan kişilerden öncelikle uzak durun. Ellerindeki cihaz ne ise dünyanın en iyi cihazı olduğuna ikna etmeye çalışacaklardır.
    Ne yapmamanız gerektiğinden bahsettik. Peki yapacağınız nedir ? Önce bir hekime gidin muayene olun. Size uygun tespitler yapılsın. Daha evvel denenmiş çok eski ve sonuç alınmamış yöntemlerden uzak durun derim öncelikle.
    Etkili ve yeni yöntemler arasında Aqualyx var. Bu madde İtalyanların geliştirdiği oldukça güçlü bir yağ eritici. Kendi özel kanülü ile direk yağın içine enjekte ediliyor. Ancak , sadece bu eğitimi almış deneyime sahip hekime yaptırın. Sertifikasını görmüyorsanız 2 kez düşünün.
    Bir başka alternatif de Fransızların geliştirdiği Spashape denen kombine cihaz. Bu cihaz bünyesinde hem fokuslu ultrason içeriyor hem de lazer dalgası. Biri yağın zincirlerini kırıyor , diğeri ise vücuttan atılımı için kırılan yağın dolaşıma geçişini kolaylaştırıyor.
    Bunlara destek olarak da mesela LPG kullanılabilir. Hem mekanik etkisi ile diğerlerinin işini kolaylaştırır hem de bölgesel dolaşımı artırır.
    Son olarak da hangi yöntemi seçerseniz seçin ama egzersiz ve beslenme alışkanlığınızı düzenlemeyi ihmal etmeyin.

    Sanırım açıklayıcı olmuştur. Yine de sorunuz olursa aramaktan çekinmeyiniz.
     
  3. beni benimlebirak

    beni benimlebirak Yeni Üye www.pembeoje.com

    Teşekkürler emeğinize sağlık.
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş