Boyun ve Dekolte Bölgesi Medikal Estetik

Konusu 'Medikal Estetik' forumundadır ve Beste gül tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Beste gül

    Beste gül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Biz kadınlar hayatın her aşamasında kusursuz görünmekten mutlu oluruz ve güzelliğimizi korumak için en etkili yöntem estetik ameliyatlar Medikal estetikle boyun ve dekolte bölgesinde oluşan sarkmalar ve kötü bir görüntüye sebep olan kırışıklıklardan kurtula bilinirmi medikal estetik uygulamasından sonra kişiler daha sıkı daha gergin ve daha kaliteli bir cilde sahip olabilirmi sonuç alındığı zaman ne kadar süre kalıcı olur.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com


    Evet boyun bölgesi için Fokuslu ultrason bir çözüm olabilir. Bir başka alternatif , o çizgilere botoks uygulamak olabilir veya çizgiler yumuşak bir dolgu maddesi ile doldurulabilir. İp uygulaması da bir başka alternatif olabilir. Daha sıkı ve kaliteli cilt için yukarıdaki saydıklarımın zaten katkısı olur. İlaveten serbest zincirli hyaluronik asit enjeksiyonu, PRP, vitamin enjeksiyonu da yapılabilir. Bu saydıklarımın hepsinin kalııcılığı farklıdır ancak zaten süreç sonlanmadan yapılır ise hep daha genç ve bakımlı görünürsünüz.
     
  3. Aynur

    Aynur Yeni Üye www.pembeoje.com

    Benimde bir sorum olacak doktor bey medikal estetikle el gençleştirme yapılabilirmi bizde birazda ırsi herhalde anneminde ellerinin üstünde çizgiler var benimde ne tavsiye dersiniz.
     
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Medikal estetik zaten bu işler içindir. Aslında görerek konuşmak çok daha doğru olur. Ancak bir fikir vermesi açısından Annenizin el üzerindeki çizgiler için direk dolgu yapılabilir. Bu iş için özel bir dolgu maddesi var. Sizin için ise vitamin mineral enjeksiyonu veya PRP düşünülebilir.
     
    Sitare bunu beğendi.
  5. Sitare

    Sitare Yeni Üye www.pembeoje.com

    Aynur hanımın sorusuna yazdığınız cevapla benim aklımdaki soruda yanıt buldu Mehmet bey benim ellerim ince ve uzun ama çok zayıf biraz ellerim kilo alsa çok güzel olurdu derken ellerede dolgu yapılabldiğini öğrendim ve çok mutlu oldum umarım yanlış anlamamışımdır yani ben ellerime dolgu yaptıra bilirmiyim.
     
  6. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com


    Tabii ki yapılabilir. Ancak ne kadar uygun görmek gerek.
     
  7. Ecrin

    Ecrin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Kızlar çok şanslıyız farkındamısınız Mehmet bey son derece ilgili bir doktor.:)
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.
  8. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Teşekkür ederim. Güne güzel bir iltifat ile başlamak enerjimize olumlu etki etti.
     
  9. yelda

    yelda Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mehmet bey ilgili olduğu kadar tecrübeli ve deneyimli bir doktor son yaptığı kampanya sayesinde yüzümü ve cebimi güldürdü kendisine çok teşekkürler ediyorum.teşekkürler Mehmet bey:):)
     

Sayfayı Paylaş