Cepte kontör yerine kuruş dönemi başladı

Konusu 'Teknoloji' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Cepte kontör yerine kuruş dönemi başladı

    Cep telefonu operatörleri, ön ödemeli görüşmelerde kontör yerine para birimi uygulamasını başarıyla gerçekleştirdi. Kartlı hat sahibi abonelerin tüm işlemleri kontör sisteminde olduğu gibi aynen devam etti.

    Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'ndeki Turkcell İletişim Merkezi'ne saat 06.00'da kontör almak için gelen Selçuk Ergülenç'e Turkcell Bireysel Müşterilerden Sorumlu Pazarlama Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, 30 TL'lik "Avantaj Kart'' hediye etti. Sevilengül, "Turkcell olarak 26 milyon müşterimiz için bu geçişi en sağlıklı ve doğru şekilde gerçekleştirmek için her türlü hazırlığı yapmıştık. Çok başarılı bir şekilde bu işlemleri gerçekleştirdik.'' dedi. Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan ise kontör yerine lira uygulamasına geçişle beraber abonelerinin hatlarındaki kontörlerin TL karşılığı ile hatlarında kalmaya devam edeceğini belirtti. Kaplan, "Kontörden TL'ye geçiş sayesinde mobil ödeme gibi servisler tüketiciler açısından daha da kullanışlı ve kolay anlaşılır hale gelecek. Abonelerimizin özgürce iletişim imkanlarından bütçelerini zorlamadan faydalanacakları bir iletişim ortamı oluşturmak için faaliyetlerimizi sürdürürken, diğer yandan sektörde müşteri memnuniyeti adına atılan her türlü adımı destekliyoruz. Kontörden TL'ye geçiş ile beraber farkımızı, Avealı olmayanlar da net bir şekilde görebilecek.'' dedi.

    Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt de BTK'nın lira sistemi kararını açıklamasının ardından başladıkları geçiş çalışmalarını kısa sürede tamamladıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Hesaplarındaki kontörler bugün itibarıyla hiçbir değer kaybına uğramadan TL'ye çevrildi. Abonelerin, mevcut kampanya ve tarifelerinde herhangi bir değişiklik yapmalarına gerek yok."
     

Sayfayı Paylaş