Çok düşünmek ruh sağlığımızı etkilermi.

Konusu 'Ruh Sağlığı' forumundadır ve Sweet tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

arkadaşlar 6 aydan fazla oldu unutkanlık baş ağrısı sinir gibi sorunlarım var. gerekli gereksiz herşeyi kafama takıyorum.kendi kendime yorumluyorum olanları.Gunlük hayatımı çok etkiliyor.ne yapmalıyım

2. Meliss

Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Mrb Sweet aynı sorunu ben yaşadım.Doktora gittim emar çektirdi temiz çıktı bana sinir ilacı verdi.kalıcı çözüm olmadığı için kullanmadım.ve hayatta herşeyi kale almamak gerektiğini anladım.Daha çok yeni senin şikayetin benim daha uzundu 1 yılı geçmişti ben yürüyüş ve sporla yendim.

Yönetici tarafından düzenlendi: 29 Aralık 2014
    meryem bunu beğendi.
  3. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Merhaba Sweet. Nefes egzersizleri yaparak bu sorunlarından kurtulabilirsin. Aynı sorunlar bende de vardı. Nefes çalışmaları ile yendim.

Her gün günde 15 dakika doğru nefes almaya çalışmalısın. Örneğin; Nefes al 3 saniye bekle, Nefes ver 3 saniye bekle. İnan bana yoga gibi oluyor. 3'e kadar say nefes al, 3'e kadar say nefes içinde kalsın, Sonra 3'e kadar sayarak nefesi ver.

Yönetici tarafından düzenlendi: 29 Aralık 2014
  4. Nurcan

Nurcan Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Nefes egzersizlerini ben de duymuştum. Dediğin gibi deneyeceğim. Spor yapmak da aslında insanın düşünmesini engelliyor. Ya da bir hobi edinebilirsin.

5. Derya

Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Arkadaşlar 2 çocuğum var 13 yıllık evliyim eşimle sorunlarımız var ayrılmayı düşündüm ama çocuklarım kız oldukları için babaya daha düşkünler yaşları da küçük kafam çok karışık düşünmekten beynim şişti başım vücuduma ağır gelmeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum kafamda binlerce soru var cevapsız ruh sağlığı diye birşey kalmadı.:(:(:(

6. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Derya canım selam. Nefes egzersizlerini dene ve spor yapmaya çalış. Ne olursa olsun kendi mutluluğunu düşün. Allah yardımcın olsun

7. Sweet

Sweet Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Nefes egzersizleri işe yarıyor bayanlar denemelisiniz. sweety canım teşekkürler.

8. JeNNa

JeNNa Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

çok dikkat etmeliyiz

9. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Çok düşünmek baş ağrısı demek. zor ama düşünmemek en iyisi.

Sayfayı Paylaş