arkadaşlar 6 aydan fazla oldu unutkanlık baş ağrısı sinir gibi sorunlarım var. gerekli gereksiz herşeyi kafama takıyorum.kendi kendime yorumluyorum olanları.Gunlük hayatımı çok etkiliyor.ne yapmalıyım
Mrb Sweet aynı sorunu ben yaşadım.Doktora gittim emar çektirdi temiz çıktı bana sinir ilacı verdi.kalıcı çözüm olmadığı için kullanmadım.ve hayatta herşeyi kale almamak gerektiğini anladım.Daha çok yeni senin şikayetin benim daha uzundu 1 yılı geçmişti ben yürüyüş ve sporla yendim.
Merhaba Sweet. Nefes egzersizleri yaparak bu sorunlarından kurtulabilirsin. Aynı sorunlar bende de vardı. Nefes çalışmaları ile yendim. Her gün günde 15 dakika doğru nefes almaya çalışmalısın. Örneğin; Nefes al 3 saniye bekle, Nefes ver 3 saniye bekle. İnan bana yoga gibi oluyor. 3'e kadar say nefes al, 3'e kadar say nefes içinde kalsın, Sonra 3'e kadar sayarak nefesi ver.
Nefes egzersizlerini ben de duymuştum. Dediğin gibi deneyeceğim. Spor yapmak da aslında insanın düşünmesini engelliyor. Ya da bir hobi edinebilirsin.
Arkadaşlar 2 çocuğum var 13 yıllık evliyim eşimle sorunlarımız var ayrılmayı düşündüm ama çocuklarım kız oldukları için babaya daha düşkünler yaşları da küçük kafam çok karışık düşünmekten beynim şişti başım vücuduma ağır gelmeye başladı ne yapacağımı bilmiyorum kafamda binlerce soru var cevapsız ruh sağlığı diye birşey kalmadı.
Derya canım selam. Nefes egzersizlerini dene ve spor yapmaya çalış. Ne olursa olsun kendi mutluluğunu düşün. Allah yardımcın olsun