Çok Kısa Sürede Havacılık İngilizcesi Öğrenin

Konusu 'Teknoloji' forumundadır ve Bernadiyorki tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Bernadiyorki

    Bernadiyorki Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Avitaion English Center Dil Kursları, dil eğitimindeki kavram karmaşasında, öğrenim sırasında oluşabilen karmaşayı ve bunun yanında istikrarsızlığın yol açtığı etkenleri aradan çıkarmak üzere bir ingilizce programı sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyen kişilere programlı çalışmayı göstermek istemektedir.

    Öncelikli olarak hitap ettiği sektör taleplerine karşı olarak yapılan günlük programların akışı, taleplerini olumlu tepkiler alan Avitaion English Center Dil kursları, doğru devam ettiği yolda aynı dalda ki firmaların yabancı dil eğitiminde referans olabilme düzeyine gelmiştir.

    Eğitim amaçlı devam ettiği sektörde değişik dallarda ilk tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, kişiye özel dersler yahut en fazla dört kişilik sınıflarda verilen öğretimler temel düzey İngilizce'dir.

    Avitaion English Center Dil Okulları; eğitim kalitesiyle, öğrenim durumundaki kişilere enson düzende yabancı dil bilgilerini muhteşem seviyede sonuca getirmesini sağlamak amacıyla bütün bilgilerini paylaşmaya devam etmektedir.

    İngilizce eğitim süresi boyunca profesyönel bir eğitim kadrosu tarafından, eğitimde başarının başlıca etkenin öğretmen olduğunun bilincinde olan AEC Dil kursları, bu konuda fedakar ve içten bir tutum izlemektedir. Kurumlara ve şahıslara özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaç edinen AEC İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir.

    AEC İngilizce Dil Okulları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ‘12 Tüketici Kalite Ödülü almaya hak kazanarak verdiği ingilizce kurslarının sağlamlık ve kalitesini belgelemiş ve bunun yanında İngilizce Dil Kursu alanındaki kurumsallığını, özenini, istikrarlılığını kanıtlamıştır
     

Sayfayı Paylaş