Diş Eti Hastalıklarına Bitkisel Çözüm...

Konusu 'Ağız ve Diş Sağlığı' forumundadır ve Yaprak tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

  1. Yaprak

    Yaprak Yeni Üye www.pembeoje.com

    Her insan özellikle bayanlar sağlıklı ve bir o kadarda güzel dişlere sahip olmak ister diş eti kanamaları diş eti ağrıları bitkisel tedavi ve bakımı için yapmanız gerekenler ve kusursuz bakımlı ve güzel dişlere sahip olmanın bitkisel yolu kısa bilgiler.

    [​IMG]

    Güzel dişlere sahip olmanın yolu: Düzenli diş fırçalamaktan, diş ipi kullanmaktan ve diş bakımına özen göstermekten geçer. Dişler düzgün temizlenmediği takdirde, diş aralarında biriken yiyecek artıkları bakteriler üretir. Bu bakteriler diş çürümelerine ve dişeti iltihaplarının oluşmasına neden olurlar. Bakteri plağının içinde üreyen mikroorganizmalar şekerli gıdaları parçalayarak asit üretirler. Ve bu asit dişi küçük bir bölgeden başlayıp giderek büyüyen bir şekilde çürütür. Diş etinde iltihaplanma belirti olarak; diş eti kanamaları, ağız kokusuyla kendini gösterir.

    Diş eti iltihaplanmasına, ağrılarına pratik bitkisel kür:

    Diş eti hastalıklarının tedavisi için papatya çayıyla gargara yapılır. 250 ml kaynar suya 2-3 çay kaşığı papatya atın ve10 dakika bekledikten sonra süzerek, yemeklerden sonra ağzınızın içini çalkalayın.

    Diş ağrısı için: 1 diş sarımsak ezilip ağrıyan bölgeye ovularak koyulur.
     
  2. Elif tekin

    Elif tekin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Sarımsak soğan unutmayalım ki doğal antibiyotik düzenli tüketilirse çok faydalı besinler.
     

Sayfayı Paylaş