Doğal Yollardan Göğüs Büyütme – Ameliyat Tek Çare Mi?

Konusu 'Göğüs Estetiği' forumundadır ve SonKraLice tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. SonKraLice

    SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

    Küçük göğüslerinden dolayı kendilerini yeterince “kadın” hissetmeyen bütün kadınlar bir şekilde daha büyük göğüslere sahip olmanın hayalini kurarlar. Her sabah, kadınlara yönelik programlarda illa ki bir estetisyen hekim konuğu görür ve göğüs büyütme ameliyatlarının ne kadar başarılı olduğunu dinleriz.

    Hiçbir programda da nedense ameliyat olmadan göğüslerimizi en az 2 beden büyütebileceğimizi anlatmaz, bunun tarifini vermezler. Peki sizce neden? Nedeni basittir, eğer evde kendi kendinize hazırlayacağınız kremler ve üç otuz paraya aktardan satın alabileceğiniz bitkiler ile 6 ay içerisinde 2 beden daha büyük göğüslere kavuşabileceğinizi söylerlerse estetisyenler nasıl para kazanacaklar, değil mi?



    [​IMG]





    Oysa Tabiat Ana çocuklarına her türlü mucizeyi bahşetmiştir. Ve onun mucizelerinden biri de göğüslerimizi büyütmektir! Nasıl mı? Basit. Göğüslerimiz ergenlik çağındayken büyümeye başlar ve ergenlikten çıkana kadar da gelişmeye devam eder. Sonrasında ise büyümeleri durur. Peki ya şifalı bitkiler sayesinde ergenlik çağımıza geri dönme imkanımız olsaydı? Ya vücudumuzu o çağlardaki durumuna geri getirebilseydik ve bu sayede göğüslerimizi yeniden büyütebilseydik?

    İşte bu estetik cerrahların bir nevi sonu olurdu, öyle değil mi? Binlerce liraya bir çırpıda elveda demek onlar için hiç de kolay değil ve bu sebepten sağlık endüstrisi insanların dertlerine kendi kendilerine çare bulmalarından hoşlanmaz.
     

Sayfayı Paylaş