Dolgu maddesiyle çene büyütmek doğrumu?

Konusu 'Estetik Dolgu Uygulamaları' forumundadır ve Şehrazat tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Şehrazat

    Şehrazat Yeni Üye www.pembeoje.com

    Çok küçük bir çene yapım var çok sorun yapmamaya çalışıyorum ama arkadaşlar bazen şaka bazende şakayla karışık çenemin küçük olduğunu vurgulayan cümleler kumaları beni çok rahatsız ediyor estetik ameliyat olmaya korkuyorum ya daha kötü olursa diye bir dergide çene dolgusu yaptıran ünlüler diye bir yazı okudum dolguyla çene büyütülebilir mi ne kadar sağlıklı olur.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Arkadaşlarınıza kötü bir haberim var. Çene yapınızı artık espri mevzuu yapamayacaklar. Çenenin büyüğünün rahatsız ettiği kadar küçüğü de yüz estetiğini bozacağı için rahatsız edici olur. Dolgu ile çene büyütülebilir. Zaten yapmakta olduğumuz bir uygulama. İşlem 5-10 dakikalık bir işlem. Hastane - ameliyathane gerektirmez. Klinik koşullarında lokal anestezi ile yapıyoruz. Kalıcılığı seçilen dolgu maddesi ile ilgili bir durum. Üstelik beğenmediğiniz taktirde saniyeler içinde eritilerek eski haline getirilir. Ameliyata göre de son derece ekonomiktir.
     
  3. Şehrazat

    Şehrazat Yeni Üye www.pembeoje.com

    Mehmet bey harikasınız önce geçici dolgu yaptırsam küçük çenemin büyümüş halini bir görsem çevremdeki tepki ve yorumları aldıktan sonra kalıcı dolgu yaptırıp yaptırmayacağıma öyle karar versem uygun olurmu.
     
    DR. Mehmet Akgün bunu beğendi.
  4. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com


    Tabii ki neden olmasın
     

Sayfayı Paylaş