MALZEMELER * 4 adet iri domates * 1 tatlı kaşığı domates salçası * 4 su bardağı su * 1 çay bardağı süt * 1 çorba kaşığı un * 1 çorba kaşığı margarin * 2 diş sarımsak * Rendelenmiş kaşar peyniri * tuz YEMEĞİN YAPILIŞI * Derin bir tencere içerisinde margarin ve unu kısık ateşte kavurun un kokusunu verdikten sonra üzerine 1 tatlı kaşığı domates salçası ekleyip kavurmaya devam edin. * Kavurduğunuz un ve salçanın üzerine kabuklarını soyup rendelediğiniz domatesleri, ve rendelenmiş sarımsakları ekleyin ve 2-3 dakika orta ateşte karıştırarak pişirin. * Kavrulan domateslerin üzerine 1 çay bardağı sütü ve 4 su bardağı suyu ilave edip karıştırarak pişirin. * Çorbanız kaynadıktan sonra 7-8 dakika daha pişirip ocağı kapatın. * Üzerine rendelediğiniz kaşarları serpip sıcak olarak servis yapın. * Afiyet olsun…