Duvar Kağıd Seçerken Bunlara Dikkatedin.

Konusu 'Kategorisiz' forumundadır ve Begüm tarafından 28 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

  1. Begüm

    Begüm Yeni Üye www.pembeoje.com

    Banyolar, salonlar, misafir odaları ve daha farklı yaşam alanları için sizler de duvar kağıdı tercihleri yaparak yaşam alanlarınızı çok daha kusursuz hale getirebilirsiniz. Fark yaratan aksesuarlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum ve fiyat konusunda da çok uygun rakamlar karşınıza çıktığı için bu aşamada tercih yapmakta zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Özellikle çocuk odalarında daha fazla tercih edilen bu özel ürünleri sizler de galerimizde bulabilir ve inceleme altına alabilirsiniz. Duvar kağıdı seçimi yaparken yaşam alanlarınızı göz önünde bulundurarak satın almanızı tavsiye ediyorum, basit bir örnekle banyo için seçeceğiz duvar kağıdı ile, çocuk odası için seçeceğiniz duvar kağıdı elbette farklı olacaktır, bu yüzden en önemli detay yaşam alanlarınıza bağlı yapılacak tercihlerdir.

    Uzun süreli kullanım elbette her ürün grubu gibi bu ürün grubu için de geçerlidir ve sizler de tercih yaparken daha kalın ve daha sert yapıya sahip olan duvar kağıdı modellerini tercih edebilirsiniz. Az önce belirttiğim gibi fiyat olarak sizleri çok fazla zorlamayacaktır bu yüzden dilerseniz enlemesine bütün bir evi bu ürünler ile süsleyebilirsiniz. Bebek odaları ve genç odalarında çok fazla kullanılan bu ürünler markaların imzaları ile piyasada yerini almaya devam ediyor ve bizler de galeri bölümünde bütün markaların ürünlerini tek başlık altında toplamayı tercih ediyoruz.

    Kaliteli bir seçim yaparak senelerce kullanabileceğiniz ürünlerdir ancak su ile temas ettiğinde ya da çok fazla sert darbe aldığında sorun yaratabilecek ve yenilenmesi gereken ürünler arasında yer almaktadır. Sizler de tercihlerinizi yaparak bu ürünlere yaşam alanlarınızda yer verebilir ve daha ucuza dekorasyon çalışması yaparak sıkıldığınız alanları biraz daha renkli hale getirebilirsiniz. Daha fazla detay için görseller sizlere en iyi şekilde yardımcı olacaktır.
     
  2. Nüket

    Nüket Yeni Üye www.pembeoje.com

    Faydalı bilgiler teşekkürler.
     
  3. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Odanın alacağı ışık ve Işık açısı da önemli
    Salonun darlığı Genişliği vs.


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  4. Bennur

    Bennur Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bu sene duvar kağıdı çok moda birde çok kaliteli silinebilen duvar kağıtları var sanırım bu yıl bütün odaları duvar kağıdıyla kaplatacağız.
     
  5. Anna

    Anna Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bu yıl duvar kağıdı çok moda ve öyle kaliteli ve güzel modeller varki odaların içine farklı bir hava katıyor bu yıl badana pisliği çekmiyorum duvar kağıdı yaptırmaya karar verdim.
     

Sayfayı Paylaş