En yakın arkadasınız size ihanet etti mi?

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Gungor tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. Gungor

Gungor Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Ben 10 senelik en yakın dostum bana ihanet etti! yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. benim birlikte olduğum kişiyle yattı ve bunu benden gizledi. o kadar vicdansız birisiymiş. ikisini de hayatımdan sildim. İkisi de beraber olmadı. siz de buna benzer olaylarla karşı karşıya geldiniz mi?

2. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Allah korusun. Bugüne kadar arkadaşım bana ihanet etmedi. Allah senin arkadaşının cezasını verir inşallah.

Gungor bunu beğendi.
  3. Ahu@

Ahu@ Saygın Üye www.pembeoje.com

Yok öyle bir durumla karşılaşmadım,karşılaşsaydım eğer ikisinide silerdim hayatımdan olur biterdi okadar yani

Gungor bunu beğendi.
  4. Duygu

Duygu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Olmadı bu güne kadar bundan sonrada olmasın ama senin için üzüldüm gungor canım.

Gungor bunu beğendi.
  5. Gungor

ben biliyor musunuz o anda hiç yaşamak istemedim. bu hayatta nasıl olur öyle şey diye hep düşünüyordum! Hiç adalet yok mu burda diye

6. Duygu

Anlıyorum senin için büyük yıkım olmuş sevdiğini başkasıyla düşünmek bile istemezken en kötüsü senin başına gelen.ama kimse için yaşamaktan vazgeçme.

7. Gungor

sonradan düşündüm beş kuruş için ölmek değer mi diye, devam ettim. Gülüyorum, mutluyum

8. Duygu

Hayat güzel boş ver boş insanları.

9. Gungor

evet ya;)

10. Mehtap

Mehtap Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Bu insanı sırtından bıçaklamak gibi bir şey arkadaş seçiminde itinalı hareket ederim hiç başıma gelmedi aman gelmesin.

Sayfayı Paylaş