Erkekler Alışveriş Yapmayı Sever Mi?

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve Eftelya-34 tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Eftelya-34

    Eftelya-34 Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Haber: Erkekler Alışveriş Yapmayı Sever Mi?

    Avustralya'da yapılan bir araştırma, konu teknolojik ürünler olduğunda erkeklerin de alışveriş yapmayı sevdiğini ortaya çıkardı.

    Avustralya'daki Deakin Üniversitesi'nden Steve Barnes, alışveriş merkezlerinin satış stratejilerini geliştirirken, öncelikli olarak kadınların alışkanlıklarını göz önüne aldıklarını belirterek, bunun bir hata olduğunu ifade etti. Barnes, yaptığı araştırmada artık, erkeklerin alışveriş yelpazelerinin günümüz dünyasında giderek büyüdüğünü ifade ederek, " Erkeklerin satın almaktan hoşlandığı ürünler ise teknoloji ve gündelik ihtiyaçlar gibi alanlarda yoğunlaşıyor. Son yıllarda erkeklerin alışveriş konusundaki alışkanlıklarında değişmeler yaşandığını gözlemliyoruz. Erkekler, artık satış mağazalarına ve marketlere karşı daha fazla ilgi duyuyor. Bir önceki jenerasyona göre artık daha fazla alışveriş yapıyorlar. Özellikle genç erkekler daha önceki nesillere göre görülmemiş bir fazlalıkta alışveriş yapıyor. " dedi.

    Erkeklerin alışverişi sevmedikleri önyargısının giderek azaldığını belirten piyasa araştırmacısı Steve Barnes, "Bu konuda siyah ya da beyaz gibi kesin ifadeler kullanmak doğru değil. " dedi. Bu arada, erkekler yılda 2 ya da 3 defa bol rakamlı giysi alışverişi yaparken, bayanların ise bir yılda aynı tür giyim alışverişlerini daha çok yaptığı belirtiliyor.
     
  2. Gönül erdinç

    Gönül erdinç Yeni Üye www.pembeoje.com

    Erkeklerde alışveriş yapmayı sever ama yanlarında bir bayan yoksa.:D
     

Sayfayı Paylaş