Erkekler İçin Peruk Modelleri

Konusu 'Moda Haberleri' forumundadır ve Victoria tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Geçmişten günümüze birçok erkeğin en büyük problemlerinden biri saç dökülmesidir. Bunun sonucunda ise gelen kellik durumu birçok kişiyi olumsuz etkilemektedir. Gün geçtikçe teknoloji ile birlikte tıpta önemli gelişmeler yaşanmıştır. Nitekim her insanın bu gelişmelerden faydalanması mümkün değildir. Bunun nedeni ise bu yeniliklerin yüksek maliyet gerektirmesidir. Günümüzde erkeklerin en çok tercih ettikleri şey saç ektirme yöntemidir. Elbette bu yöntemi tercih eden insanlar bu işin maliyetini karşılayabilecek durumda olanlardır.

    Daha düşük maliyetli çözüm arayan insanların ise en çok tercih ettikleri ürünlerin başında peruklar gelmektedir. Maliyeti daha uygun olmasının yanı sıra çeşidin de fazla olduğu bu seçenek sayesinde birçok kişi özlediği ve hasretini çektiği saçlara kavuşmuştur. Erkekler saçlarını kaybettikçe kendilerine duydukları güvende azalmaktadır. Bu nedenle günlük yaşamlarında da bir takım sıkıntılar ile karşılaşmışlardır. Bu ürünler sayesinde kendine olan güvenini geri kazanan insanların sayısı da oldukça fazladır.

    Kendi saçlarına en uygun peruk modellerini tercih eden insanlar bu sayede eski görünümlerine tekrardan kavuşma fırsatını da elde etmiş olurlar. Nitekim piyasaya her gün farklı modellerin çıkması insanların işini de oldukça kolaylaştırmıştır. Bu ürünleri kullanırken dikkat edilmesi gereken bir takım huşular vardır. Her şeyde olduğu gibi bu ürünlerde de sağlık önemlidir. Sağlığınıza zarar vermeyecek doğal ürünleri tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

    Ayrıca bu ürünleri kullanırken temiz ve titiz davranmanız da sizin için iyi olacaktır. Böylece ürünleri daha uzun süre kullanma fırsatına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda farklı peruk çeşitleri sayesinde kaliteli olanları bulmanız da daha kolay bir hale gelecektir. Piyasada birçok firma bu iş için size istediğiniz hizmeti sunacaktır. Size düşen ise bunlardan kaliteli olanlarını tercih etmektir.

    İnternet üzerinden de bu ürünlerin siparişini verebilirsiniz. Ancak sipariş vermeden önce seçtiğiniz ürünün size uygun olup olmadığına da dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde güzel bir görünüme kavuşmak yerine sonu hüsranla biten bir deneme ile karşılaşabilirsiniz. Bunun için seçim yaparken oldukça dikkatli davranmanız gerekmektedir.
     
  2. çisem

    çisem Yeni Üye www.pembeoje.com

    Perukla ilgili açıklama sizden victoria hanım peruk modelleride benden olsun.


    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  3. Fatmagül

    Fatmagül Yeni Üye www.pembeoje.com

    Eşim için bir tane peruk modeli beğendim teşekkürler.
     
  4. Eyşan

    Eyşan Yeni Üye www.pembeoje.com

    Çok yakışmış beyler:D
     
  5. Delfin

    Delfin Yeni Üye www.pembeoje.com

    Bence erkekler peruk kullanmasın erkeklere peruğun yakışacağını sanmıyorum.
     
  6. recaikoz

    recaikoz Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Ben şahsen peruk kullanmam. Peruk ile elde edeceğim itibar, peruk çıkınca tamamen yok olacak. Fakat insanların gönlüne taht kurmuş bazı sanatçılar ilk günlü imajlarını korumak maksadı ile kullanıyorlar. Mesala Erol EVGİN, rahmetli Erol BÜYÜKBURÇ gibi. Ama standart bir insan için bence olmaz. Kadınlar için 10numara tavsiye ederim


    --------------------------------------
    Diyorlar ki ; sen delisin..! Hiç bu kadar sevilir mi..? JETTALK
     
  7. Hazan

    Hazan Yeni Üye www.pembeoje.com

    çok haklısınız
     

Sayfayı Paylaş