Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği 6 Kusur.

Konusu 'Kadın'a Dair' forumundadır ve Meliss tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

  1. Meliss

    Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Kadınların çoğu dış görünüşüne oldukça özen gösteriyor. Fazladan aldığınız 3-5 kiloyu, çıkan göbeğinizi, gıdınızı, saçınızdaki beyazları kendinize dert etmeden duramıyorsunuz!

    Peki, erkekler bunlar hakkında ne düşünüyor?

    İşte erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu kusurlar.

    Ayva göbek

    Her ne kadar dümdüz bir karna sahip olmanın hayalleriyle yanıp tutuşsanızda; Bazı erkekler hafif göbekli kadınları düz karınlılara nazaran daha çekici buluyor!

    Kemikli burun

    Burun insan suratındaki en önemli unsur!Burnunuzun yapısı suratınıza karakteristik bir özellik katacaktır!Bu doğal görünüm, erkekler tarafından; estetikli yapay burunlardan daha çekici bulunuyor!

    Kısa boy

    Tamam, uzun bacak pek çok erkeğin "hayır" diyemeyeceği ve gözlerini alamayacağı bir özellik. Fakat minyon kızlar onlara çekici gelmese de sevimli gelebiliyor! Kilonuza dikkat ediyorsanız bunu dert etmeyin!

    Çiller

    Çillerinizden kurtulmaya çalışmaktan ve onları kapatıcıya boğmaktan vazgeçin! Erkekler çilli kadınlara bayılıyor! Onlarla barışın!

    Sıfır beden sorunsalı

    Bu takıntıya bir son vermeniz mümkün mü? Onlar, sarıldıklarında sizi hissetmek istiyorlar! Kollarını boşluğa dolamak değil

    Küçük göğüs

    Eğer size gerçekten aşıksa göğüs boyutlarınızla çok da ilgilenmeyecektir. Sevişme esnasında aşk varsa; göğüsleriniz küçük olsa da, haz eşitlenir!
     
    Ceylanım ve Banu bunu beğendi.
  2. Banu

    Banu Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Zevk meselesi demekki erkeklerin tarafından bakınca çok incelememek gerekiyor bu kusurlar bende var diye düşünen bayanlar sevinsinler.:D
     
    Ceylanım bunu beğendi.
  3. Ceylanım

    Ceylanım Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    Bayanların bu kusurlarını beyenen erkeklerin zevkleri tartışılır bence.:p
     

Sayfayı Paylaş