-yavrum benim beaaa -zaten ancak yavrun olcak yaştayım hayvan -???? -yerim senin göbeğiniiiiii -burda mı yiecen paket mi olsun -heee -ya işte öle geri zekalıııı -sarı saçlarına gurbaaan olaaam -yeni boyattım!!madem sen beğendin iğrenç olmuş demektir hemen kızıla boyıacammmmm -yavrumm!!biyerlerde bişiiler içelim mi? -hayır bea aptalll - bi biskrem versem?? -hıı?nası yani yaaaaa -yalarımmm seni -hadi yaaaa!!bende yalatcak birini arıodum dimi hayvannnn -pardon bacım bi bilimsel deney için yardımcı olabilirmisiniz? -nasıl? -seni klonlasak benim evdede olsa senden bitaneeee -senin gibi manitam olsa döviz büroları batardı şerefsizim! -(nedemek istedi acaba????) (köpek gezdiren bi kadına) -köpeğin olayımm!banada tasma tak gezdir beniiii -insan ol da koluma takıp gezdireyim hayvan -oy oy oyyyyyy (hayvani bi köpekle dolaşan hatun) -lan hangisi daa vahşidir lann -abi sarışın olan daa vahşiii bea -(hatun köpeği bırakır)bence o da vahşiiiii tabana kuvvet erkeklik falan kalmaz!!! (süper bi hatun geçmektedir) -(yüksek sesle)lan ismail ben hep sana ne derim -ne dersin abii -imposible is nothing olummm!!!bak sana şunaaaa -pardon anam senden çocuğum olsun istiyorummm -aptallll -dımam!çocuk yapmayızzzz -gerizakalı öküzzz -peki senden torunlarım olsun istiyorummm (hatun geçerken laf atmada teknolijide kullanılır artık) -geliooo lan aç teyibiiiii -ne güzel söylüo sezen beaaa(seni yerler yerlerrr seni ham yaparrrr) -kalçalar cenifır yüz biritniii bacaklar korniiikovaaa dudaklar ancelina joliiii mübarek -abi fazla olmadı mı? -hakket yaaa!! kalçalar o kadar ii diillmişşşş -pardon bağyannn -buyrun -benimle birlikte olurmusunuz? -tabiki hayır!!! -peki babana söylesen benim için senin biraz daa büyük göğüslü versiyonunu yapsaaaaa -????? -şişşşştttt (bayan döner bakar) -sen her şişşşt diyene bakıon mu yavrumm -(gafil avlanır) evet -ozman sen her gel yavrum dıyenlede gelırsınnnn -yürüdüğün asfalt olayımmmmm -seni çiğnemektten keyif alırımmm -????? -buna bi tecavüz etçen remzi -eee -valla 30 yıl verseler!!içerde 30 yıl boyunca orgazm sigarası içerimmm -kelebek gibi uçarım arı gibi sokarımmmm -tüh böcek ilacım kalmamışşş -yenir mi abi bu beaaa -yenir yenir hemde cıtır çıtırrrrr -seni gördüm ya bu akşam içmeden sarhoş oldumm -ohhh beaaa damperli kamyon gibiii kasası var hattunun!!!! -sana en büyüğünden bi nazar boncuğu takmak istiyorummmmm -hepsi onun mudur abiii -onun onunnnn -abi biraz fazla gibi geldiii bana!!bağış yapar mı kii -bilmem sor bakalımmm