malzemeleri * 1 kilogram et * 2 adet patates * 2 adet havuç * Tuz * Su Et kuşbaşı doğranır, havuç ve patates soyulur, iki parçaya kesilir. Tencereye (ben düdüklü tencere kullanıyorum) et, havuç ,patates konur, tuz ve üzerini 3-4 parmak geçecek kadar su eklenip düdüklüde 15 dakika, normal tencerede etler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra etler süzek kepçe yardımıyla içinden alınır. Patates ve havuç suyla birlikte blendırdan geçirilir. Sıcakken buz kalıplarına dökülür, ılıyınca buzluğa konur. Donduktan sonra yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanılır, isteğe göre 1-2-3 tablet atabilirsiniz. Ev yapımı, sağlıklı ve hiçbir zararlı madde içermeyen etsuyu tabletimiz hazır… Nice sağlıklı günlere… Afiyet olsun… Tablet yapımında kemik veya tavukları haşladığınız suyu da kullanabilirsiniz.