Ethica Sağlık Grubu Mamografi Kampanyası

Konusu 'Göğüs Estetiği' forumundadır ve SonKraLice tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. SonKraLice

    SonKraLice Saygın Üye www.pembeoje.com

    Merhaba değerli site üyeleri ;
    Bizler Ethica ve Estethica hastaneleri olarak siz bayanların sağlığına yönelik çeşitli çalışmalar yürütmekteyiz.Bu çalışmalardan bir tanesi olan ve günümüzde önemi büyük olan meme sağlığıyla ilgili çalışmamızı değerli site yöneticilerimizin de bilgisiyle sizlerle paylaşmak istiyoruz.
    Ethica sağlık grubu olarak başlattığımız kampanya dolayısıyla , 40 yaş üstü her bayanın senede 1 kere yaptırması gerektiği “ Mamografi” işlemini SGK (ssk , bağkur , emekli sandığı ) mensubu emekli bayanlara ücret almadan , aktif çalışanlara ise sadece devletin aldığı 12 TL lik katkı payı alınarak uygulamaktayız. Mamografi çekimlerimizi hafta içi hergün 08:00- 18:00 arası ve cumartesi günleri 08:00 – 13:00 arası yapabilmekteyiz. Kampanyadan yararlanmak isteyen siz değerli site üyeleri ve yakınlarınız randevu ve bilgi işlemleri için aşağıda ki iletişim bilgilerinden bizzat şahsıma ulaşabilirsiniz.
    Bizler Ethica ve Estethica hastanelerimiz olarak siz değerli site sakinlerine her türlü hizmeti vermeye hazır olduğumuzu belirtir saygılarımızı sunarız.
    Safa YILMAZ
    Kurumsal Pazarlama Sorumlusu
    0549 724 89 60
    safayilmaz@ethica.com.tr

    Özel Ethica İncirli Hastanesi
    İncirli Pelinli Sk No :23
    Bakırköy – İstanbul
     

Sayfayı Paylaş