kızlar yaklaşık 3 yıldır tüylerimle ilgili denemediğim yöntem kalmadı. yaklaşık 12 seans lazer aldım ancak bıraktıktan 3 ay sonra tekrar çıktılar. bu döngüden sıkıldım ve gözümü karartıp silk'n flash go ev tipi lazer epilasyon ürününü satın aldım. cihazla birlikte 1 yedek kartuş geldi, 4 seans oldu yaptım bu hafta,ilk 4 seansı 15 gün arayla yapın diyordu. benim erkek bacağından farklı olmayan bacaklarım bildiğin yer yer kelleşti hemde gözle görülür biçimde. zaten uygulama sırasında odayı yanık tüy kokusu kaplıyor resmen. 4. seansım bitti ancak makinanın üzerindeki kartuş henuz zayıf sinyali dahi vermedi. tabiki çok mükemmel sonuçlar beklemiyorum ancak özellikle genital çok büyük sıkıntıydı benim için. her ay gidip o masaya yatmak bildiğin utancımdan yerin dibine giriyordum sanki. şu an kendim görüyorum herşeyimi, uygun olduğum zaman diliminde evimde temiz temiz kullanıyorum mis gibi. tüyler tekrarlarsa yine merkeze gitmeme gerek kalmadan evimde halledebileceğim. 3.5 sn atış yaptığı için uygulaması da inanılmaz kolay. bacak,kol altı genital ve bıyık bölgemi yarım saat bilemedin 45 dk bitiriyorum.almayı düşününler varda ben tavsiye edebilirim bu cihazı. merak etiğiniz herbişiyi sorabilirsiniz