Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve quen tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. quen

quen Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri
    İşte tarihteki ve günümüzdeki önemli insanların evlilik ve kadınlar hakkında söyledikleri sözler..

*Evlendikten sonra erkek ve kadın yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler ancak hep beraberdirler.
    Hemant Joshi
    * Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz.
    Socrates
    * Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir ve onlara ulaşmamızı engeller.
    Dumas
    * Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: ”Bir kadın ne ister?”
    Sigmund Freud
    * Karıma bazı sözler etmişimdir o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir.
    Anonim
    * Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı akşam yemeği hafif müzik ve dans… O salı günleri gider ben cuma.”
    Henny Youngman
    * Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim.
    Sam Kinison
    * Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti ikincisi terketmedi.
    Patrick Murray
    * Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.
    Nash
    * Evlilik kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.
    Anonim
    * Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: ”Benimkini alabilirsin”.
    Anonim

Sayfayı Paylaş