Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri İşte tarihteki ve günümüzdeki önemli insanların evlilik ve kadınlar hakkında söyledikleri sözler.. *Evlendikten sonra erkek ve kadın yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler ancak hep beraberdirler. Hemant Joshi * Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. Socrates * Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir ve onlara ulaşmamızı engeller. Dumas * Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: ”Bir kadın ne ister?” Sigmund Freud * Karıma bazı sözler etmişimdir o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim * Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı akşam yemeği hafif müzik ve dans… O salı günleri gider ben cuma.” Henny Youngman * Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim. Sam Kinison * Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti ikincisi terketmedi. Patrick Murray * Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin. Nash * Evlilik kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. Anonim * Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: ”Benimkini alabilirsin”. Anonim