Evlilik dışı

Konusu 'Ah Şu Erkekler' forumundadır ve ojelikız tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. ojelikız

ojelikız Yeni Üye www.pembeoje.com

Kızlar bu konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama önemli bir sorum var.
    Evlilik dışı ilişki normalmidir?Yoksa çok büyük bir hatamıdır?
    Cevaplarınızı bekliyorum aylardır bu konuda sorun yaşıyorum...

2. Nurcan

Nurcan Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Sen nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan öyle yaşamalısın. Neden sorun yaşıyorsun ki canım?

3. Dinara

Dinara Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

Evlilik dışı ilişki derken aldatma konusunu mu diyorsunuz? Eğer öyleyse bence hiç normal değil. O zaman niye evlendiniz ki.

4. Ceren

Ceren Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Arkadaşım eğer ki sen evli olupta kocanı aldatıyorsan bunu onaylamam söz konusu olamaz çok kötü bir durum bence hemen bu yanlışını düzeltmeni tavsiye ederimm.

5. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Evlilik dışı derken evlenmeden birlikte olmak mı yoksa evli iken başkası ile olmak mı?

6. Ceren

sweet bence arkadaş evli kocasını aldatıyor keselim bence cezasını demi ama

7. sweety

Hahah Ceren canım nasıl bir ceza verelim? Boşver hayatını yaşasın

8. Ceren

yaşasın hayatını demi ayy ne kadar iğrençsiniz inanamıyorum ya belliki sizde aldatıyorsunuz :D

9. sweety

Ben evli değilim :) ama bunlar gönül işi. Belki de aşık olmuştur. Birisini tercih edecek sonunda ama şu an buna karar veremeyecek kadar psikolojisi bozuktur. Başına gelmeden karalamak kolay Ceren.

10. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ceren hanım bence bu kadar kocacı olmayın :D belki kocasıda onu aldatıyor ve bunu bildiği için bir boşluğa düşüp aynı yolla karşılık vermiş olabilir tabi ki yanlış ama herşey karşılıklı :D

Sayfayı Paylaş