Fibertex Ses Yalıtım Kumaşları

Konusu 'Faydalı Bilgiler' forumundadır ve Victoria tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    Fibertex akustik keçe kumaş, akustiğin ihtiyaç duyulduğu tüm alanlarda kullanılan yüksek performansa sahip bir üründür. Tercih olarak ahşap perforeli, derzli, delikli panellerin arkasında kullanılan akustik kumaşlar, yüksek ses yutum değerini en iyi performansla tutan bir üründür.

    Fibertex Türkiye temsilciliğini yapan firmalar bulunmaktadır. Ayrıca Bu firmalar, Danimarka ve Almanya’dan ithal ettiği Fiber Akustik Nonwovens Keçe Kumaşlarını, dünyanın dört bir yanına ihraç eder. Ses yalıtım firmaları Fibertex Ses Yalıtım Kumaş ürünlerinin tüm sertifika, yeterlilik belgeleri ve ürün test raporlarını elinde bulundurmaktadır.

    Soundtex kumaş ise, piyasadaki diğer benzer ürünlere göre 7 kat daha fazla ses yalıtımına ve değerine sahip bir üründür. Ses yalıtım ve izolasyonunda, düzenlenmesinde, kontrolünde soundtex ürünleri tek başına en iyi performansı vermektedir. Siyah, beyaz ve gri olarak renk ürünleri mevcuttur.
     
  2. Zeliha

    Zeliha Yeni Üye www.pembeoje.com

    Faydalı paylaşım duymuştum Fibertex kumaş ama ne olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
     
  3. Pembe

    Pembe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Fibertex kumaş ses yalıtımında gayet etkiliymiş fakat akustik paneller de var, ara bölme için kullanılıyor biz ondan satın almıştık
     

Sayfayı Paylaş