Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)

Konusu 'Yemek Tarifleri' forumundadır ve Sadiş tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

  1. Sadiş

    Sadiş Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    [​IMG]

    Malzemeler
    Bir kg sut
    Bir su bardagi un 200gr
    Bir su bardagi seker 200 gr
    125 gr margarin yada tereyagi
    Damla sakizi
    Vanilya bir paket
    yeterince hindistan cevizi,muz

    Hazirlanisı
    Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur.
    Kavrulan unun uzerine seker,sut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir.
    Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yag,vanilya eklenir sogutana kadar karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur.
     

Sayfayı Paylaş